Neler Yeni

Yeni ssd taktıktan sonra Bios ekrani geldi

birkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Birkan tekdal
Yeni m2 ssd aldim. Eski ssdim samsung 850 evo 250 gb eski bir ssd. Windows bunun icine kuruluydu ve gen4 portuna takiliydi. Yeni aldigim ssd gen4 oldugu icin eskiyo cikarip yeni ssd yo gen4 portuna taktim. Eski ssdyi alttaki boş bölüme taktim. Sonra pc yi actim. Bios ekrani geldi karsima. Burdan sonra ne yapmam gerekiyor neden böyle oldu. Bu konularda hic bilgim yok

Ekler

• 20241003_134928.jpg
    20241003_134928.jpg
    3.1 MB · Hit: 24

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
En başta olan harddisk resmine tıkla oradan samsung olanı tıkla açılır.

Ama yeniden windows kurman daha iyi olur veya eski ssd nin imajını al yeni olana at

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Eski diskine windows kurmuşsun. Bilgisayarını açarken bios'tan önyükleme diskini eski diskini seç. bilgisayarın açıldığında da istersen kendine bir format usb'si hazırlar temiz kurulum yaparsın.

birkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Birkan tekdal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski diskine windows kurmuşsun. Bilgisayarını açarken bios'tan önyükleme diskini eski diskini seç. bilgisayarın açıldığında da istersen kendine bir format usb'si hazırlar temiz kurulum yaparsın.
On yükleme diskini nasil ve nereden seçicem. Yardimci olursan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama yeniden windows kurman daha iyi olur veya eski ssd nin imajını al yeni olana at
Teşekkürler dostum

birkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Birkan tekdal

Hardisk resmine tıklıyorum ama hic birsey olmuyor. Biri yardımcı olabilir mi

birkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Birkan tekdal
Setting basıp tekrar fotoğraf atarmısınız
Sorunu buldum. Eski ssd gen4 girişine takiliydi windows ona yukluydu. Onu alip assagidaki gen3 bölümüne takmistim. Yeni aldigim gen4 ssd yi gen4 girisine takmistim. Gen3 bolumu taktigim ssd diyi gormuyor bu yuzden bios ekrani geliyormus. Simdi eski ssd yi tekrar eski girişine yani gen4 bölümüne taktim bilgisayar acildi ama gen3 bölümüne taktigim ssd gözükmüyor nasil cozecegim bu sorunu bilen birileri yardimci olabilir mi

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Sorunu buldum. Eski ssd gen4 girişine takiliydi windows ona yukluydu. Onu alip assagidaki gen3 bölümüne takmistim. Yeni aldigim gen4 ssd yi gen4 girisine takmistim. Gen3 bolumu taktigim ssd diyi gormuyor bu yuzden bios ekrani geliyormus. Simdi eski ssd yi tekrar eski girişine yani gen4 bölümüne taktim bilgisayar acildi ama gen3 bölümüne taktigim ssd gözükmüyor nasil cozecegim bu sorunu bilen birileri yardimci olabilir mi
Bios ta da görünmüyor mu yeni SSD?

birkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Birkan tekdal
Valla ona tam olarak nasil bakcam bilmiyorum.

Top Bottom