Yeni SSD Windows Kurulması

remanuel

80+
Reaksiyon skoru
25
Selamlar,

Şu anki Windows eski SSD'ye kurulu durumda.
HDD'yi 2ye bölüp oyunlar programları oraya kurmuştum.
Şimdi yeni M2 SSD aldım ve Windows ona kurmak istiyorum. Yeni SSD takıp ona kurabilir miyim ? Yoksa eski windows kurulu olduğu SSD biçimlendirip tekrar baştan mı kurmam gerekiyor ?

Yeni aldığınız M.2 SSD'ye direkt Windows'u kurabilirsiniz, Windows'u kurduktan sonra eski SSD'yi biçimlendirmek isterseniz
Bilgisayar yönetimi -> Disk yönetimi -> biçimlendirmek istediğniz depolama aygıtına sağ tık yapıp "biçimlendir"e tıklayın.
Gerekli programları yükledikten sonra oyunların dosyalarını doğrulamanız yeterli olacaktır.

Selamlar,

Şu anki Windows eski SSD'ye kurulu durumda.
HDD'yi 2ye bölüp oyunlar programları oraya kurmuştum.
Şimdi yeni M2 SSD aldım ve Windows ona kurmak istiyorum. Yeni SSD takıp ona kurabilir miyim ? Yoksa eski windows kurulu olduğu SSD biçimlendirip tekrar baştan mı kurmam gerekiyor ?
disk yönetiminden biçimlendirebilirsiniz

Yenisine direkt yeni Windows'da kurabilirsiniz eski SSD' yi de biçimlendirebilirsiniz. Başlat tuşundan Bilgisayar Yönetimi kısmına girin orada disk yönetimi var biçimlendirmek istediğin SSD'ye sağ tıklayıp biçimlendirebilirsiniz.
Driverları ve diğer gerekli şeyleri de kurun ki sıkıntı yaşamayın ayrıca Steam'den dosyaları doğrulamanız gerekebilir.

Yenisine direkt yeni Windows'da kurabilirsiniz eski SSD' yi de biçimlendirebilirsiniz. Başlat tuşundan Bilgisayar Yönetimi kısmına girin orada disk yönetimi var biçimlendirmek istediğin SSD'ye sağ tıklayıp biçimlendirebilirsiniz.
Driverları ve diğer gerekli şeyleri de kurun ki sıkıntı yaşamayın ayrıca Steam'den dosyaları doğrulamanız gerekebilir.

Steam klasörü hdd içinde kayıtlı. Yeni Windows kurulum yapınca sorun çıkarır mı ?
Uğraştırıcaksa komple format atıp 0'dan kurmak daha mantıklı gibi geliyor.

Sistemi formatlamadan yeni SSD'ye 2. windows kurabilir miyim ?
Kurulabiliyorsa kurduktan sonra eski windows sileceğim.
Yeni SSD'ye Windows kurabilirsiniz, boot menüsünden yeni SSD'yi 1. sıraya almanız yeterli.

Evo 970 benim anakartımda sorun çıkarır mı ? Netten baktıklarımın hepsi laptop pcye takıyor :/ @bariskarali

Geri