🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

Ugreen in kendisi satıyor.Fiyatı çok ucuz.45w samsung şarj kodeğini de desteklediği yazılmış açıklamaya.Yeni hesap açıp görev yaparak puan toplayınca 168tl oluyor.
Bir şey soracam hocam ilk siparişti benim Shein üzerinden de, bu kargo garantisini kaldırdım ama bir sorun olmaz değil mi? 41 TL ekstra ödetiyordu, ödemedim 266 TL'ye geldi.

Puan nasıl uygulanıyor? 100 civarı puanım var, ne kadar düşer?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha fazla nasıl puan elde edebilirim?
Puanlara girince daha fazla puan al bölümü var. Tercihleri yaparsan 20 puan veriyor. Günlük değişiyor arkadaşın dediği gibi

Bir şey soracam hocam ilk siparişti benim Shein üzerinden de, bu kargo garantisini kaldırdım ama bir sorun olmaz değil mi? 41 TL ekstra ödetiyordu, ödemedim 266 TL'ye geldi.
Hocam puanı kullanmamışsınız ben 186,51 TL ye aldım.

954 tl gözüküyor

spigen var bende. çok memnunum. fiyatıda uygun

Samsung galaxy S25 Ultra telefon için kullanılmasında bir sıkıntı olur mu arkadaşlar ugreen ürünlerinin kaliteli olduğunu biliyorum da telefon şarjı konusunda biraz takıntılıyım orijinal samsung 45w şarj 3000₺ şuan orijinal kullanmak istiyorum ama o parayı da sadece bir şarja vermek gereksiz geliyor açıkçası aralarındaki avantaj dezavantaj farkı nedir?

bende böyle gözüküyor
1758730294520.webp

Puan yok ki yeni hesapta nasıl kullanacağım?
E postayı doğrulayın birde tercihlerim kısmında kıyafet tercihi yapıyorsun şık,tatil,sportif vb 100 ve 20 puan veriyor yapınca.

Bende 500 tl altinda kaldigi icin nakliye ucreti cikariyor.

Screenshot 2025-09-24 at 19.20.46.webp

E postayı doğrulayın birde tercihlerim kısmında kıyafet tercihi yapıyorsun şık,tatil,sportif vb 100 ve 20 puan veriyor yapınca.
187.16 oldu. Yeterli herhalde :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Vaga Diğerini iptal etsem mi sence? İki farklı hesaptan aldım ya. Aslında o da baya ucuz sayılır 45w için.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Vaga
Samsung galaxy S25 Ultra telefon için kullanılmasında bir sıkıntı olur mu arkadaşlar ugreen ürünlerinin kaliteli olduğunu biliyorum da telefon şarjı konusunda biraz takıntılıyım orijinal samsung 45w şarj 3000₺ şuan orijinal kullanmak istiyorum ama o parayı da sadece bir şarja vermek gereksiz geliyor açıkçası aralarındaki avantaj dezavantaj farkı nedir?
Hocam desteklemezse/beğenmezseniz satarsınız, alıcısı çıkar her türlü. Fazla düşünmeden alın bence, stok biterse üzülürsünüz. Orjinal diye 3000tl vermeyin sakın, o paraya kulaklık alırsınız 😊

Geri