Çözüldü✓ Yeni takılmış kule tipi soğutucuyu çıkaramıyorum !

kadirhbp

80+
Reaksiyon skoru
18
Dostlar, vatandan hazır sistem aldım sorun yaşadığım için vatana geri kargolayacağım. Sisteme amdnin stok soğutucusu yerine thermalrightın çift fanlı kule tipi soğutucusunu aldım macunu sürdüm ve montajladım. Soğutucuyu çıkarırken macunun işlemciye vb herhangi bir zararı olur mu ? yapışıp işlemciyi zorlar mı ?

Sağa sola ufak ufak oynatarak çıkart. Sakın laps diye çekme soğutucuyu.

Dostlar, vatandan hazır sistem aldım sorun yaşadığım için vatana geri kargolayacağım. Sisteme amdnin stok soğutucusu yerine thermalrightın çift fanlı kule tipi soğutucusunu aldım macunu sürdüm ve montajladım. Soğutucuyu çıkarırken macunun işlemciye vb herhangi bir zararı olur mu ? yapışıp işlemciyi zorlar mı ?
Sökerken önce anakartı kasadan sök, anakartın arkasındaki fan tırnaklarından çıkar öncelikle. Eğer ki direkt öndeki fanın klipslerden çıkarırsan baskı ile çıkaracağından dolayı pinler zarar görebilir.

Sökerken önce anakartı kasadan sök, anakartın arkasındaki fan tırnaklarından çıkar öncelikle. Eğer ki direkt öndeki fanın klipslerden çıkarırsan baskı ile çıkaracağından dolayı pinler zarar görebilir.
komple anakarttan mı bahsediyorsun. arkadan tırnakları çıkarmam için uygun bir yer yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soğutucunun modelini thermalrigt peerless assassin 120
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu videonun ilk 5 dakikasındaki gibi yapmayı deneyeceğim umarım macunu yeni sürdüm diye bir şey olmaz.

Son düzenleme:
pcyi çalıştır işlemci biraz ısınsın aman elini yakma macun yumuşar sağ sol yap gelir

Geri