Neler Yeni

Yeni̇ Telefon Aldim Daha Uzun Ömürlü Olmasi İçi̇n Tavsi̇yeler

Hermitus

80+ Bronze
30-80 arası şarja takmak pil sağlığı için faydalı. gerekmedikçe %100 doldurma.

Hermitus

80+ Bronze
sağolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapmam hocam başka tavsiyeniz varmıdır
doğrumu bu aralık
evet doğru şarjı her fullediğinde pil biraz daha aşınıyor. mümkün olduğunca fulleme. kullanmadığın zamanda telefonu şarjı bitmiş bırakma şarjı %50-60 civarı olsun.

SerhatCC

80+ Bronze
iphone 11 aldığımda 20 80 arası şarj ettim ve pil sağlığı 5 ay %100 olarak kaldı. son 1 ay gece sabaha kadar full şarja bırakmaya başladım 100 şarjı görmeye başlayınca pil sağlığı düşmeye başladı. şuan 14 pro kullanıyorum 5.5 ay oldu yine full 25-80 arası şarj ediyorum (elektrik erişimim var zorlanmıyorum) pil sağlığı hala %100. telefonu aldığımdan beri 5 kere falan fullemişimdir.

20-80 arası şarjı kesinlikle öneriyorum

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Berat
bir şey yapamazsın kullan gitsin 2yıla kasmaktan kullanılmayacak dereceye gelicek o telefon uzun süre kullanmak istiyosan iphone alıcaktın

• Hahaha
Reaksiyonlar: java
bir şey yapamazsın kullan gitsin 2yıla kasmaktan kullanılmayacak dereceye gelicek o telefon uzun süre kullanmak istiyosan iphone alıcaktın
maalesef bütçem yok o kadar
uzun süre kullanmak istersem min 13 almam lazım
11in biticek zaten desteği

2 el bakabilirdin sürüm desteği bitince yavaşlamıyor bende 1.5 senelik smsung a12 var kasım kasım kasılıyor annemin 6s i var benimkinden kat kat daha akıcı
maalesef ailem 2.el ve kaçağa izin vermedi
illa öyle diyosunuz ya teli alalı 2 gün oldu iade mi etsem

java

80+ Bronze
maalesef ailem 2.el ve kaçağa izin vermedi
illa öyle diyosunuz ya teli alalı 2 gün oldu iade mi etsem
Hocam sizin telefonunuz işlemcisi baya güzel rahat 5 yılı var ondan sorun etmeyin. A12 Çıktığındada kötü bir telefondu. Sizin Telefonunuz A23den daha güçlü.

Eğer sağlam işlemcili bir android telefon alsaydınız böyle olmazdı. 4 yıldır Honor 8c kullanıyorum gram kasma yok.

8 plus bulabilirsin o fiyata temizleri belki birazcık daha yüksekdir bakabilirsin ablam kullanıyor hala aşırı akıcı telefon kamerasıda güzel üzmez telefon uzun süre kullanırsın
Güncelleme desteği bittiğinden uzun süre kullanamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,213
Üyeler
167,278
Son üye
Mahmutaybar
Top Bottom