Neler Yeni

Yeni̇ Telefon Aldim Daha Uzun Ömürlü Olmasi İçi̇n Tavsi̇yeler

Arkadaşlar soru yukarda samsung m14 aldım daha bugün geldi uygulamaları indiriyom hala hatta
duyduğum kadarıyla şarjı 30la 80 arasında tutmamız daha uzun ömürlü olurmuş doğrumudur bilen varmı?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Akıllı şarj seçeneğini aç ayarlardan, ve şarjda kullanmamaya özen göster. Şarjı bazı zamanlar sonuna kadar bitirmek bazen kullanmak iyi diye okumuştum . Tam bir kesinlik yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Akıllı şarj seçeneğini aç ayarlardan, ve şarjda kullanmamaya özen göster. Şarjı bazı zamanlar sonuna kadar bitirmek bazen kullanmak iyi diye okumuştum . Tam bir kesinlik yok
bakayım hocam telefon daha yeni elime geçti bakıcağım sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka tavsiyesi olan varmı?

Son düzenleme:

Thadox

80+ Bronze
Arkadaşlar soru yukarda samsung m14 aldım daha bugün geldi uygulamaları indiriyom hala hatta
duyduğum kadarıyla şarjı 30la 80 arasında tutmamız daha uzun ömürlü olurmuş doğrumudur bilen varmı?
Şarj sırasında telefonun ısınmamasını hemen hemen her firma söylüyor bunu sağlamak için telefonunu şarj ederken kılıfından çıkarmanı tavsiye ederim. Piller normalden fazla sıcağı ve soğuğu pek sevmiyorlar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,890
İsim
Hacı
Şarj konusunu saçma buluyorum ben. %5-15 arası takarsın, fullenince çekersin. Ek olarak şarjda oynama.
Gereksiz uygulamaları devre dışı bırak.
Güncelleme yapma.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Pil koruması özelliği var, onu açarsan cihaz %85e kadar şarj alıp kesiyor. Ek olarak pili %15 altına düşürmeden şarja takmaya çalış.

Sendeki cihaz zaten 15W gerçi ama yine de eğer telefonu geceden sabaha şarj eden biriysen hızlı şarjı ayarlardan kapat sadece gerekli olduğunda açarsın.

Bünyamina

80+ Platinum
Düşürme. Kırılmaz cam al çizilmesin. Kılıfla kullan. Başka bir şeye gerek yok.

serwintes

80+ Gold
pili dert etmek saçma bence bozulursa değiştirirsin telefonun uzun ömrü için pil çok önemli bişi değil sonuçta değişebilir parça

pili dert etmek saçma bence bozulursa değiştirirsin telefonun uzun ömrü için pil çok önemli bişi değil sonuçta değişebilir parça
onu örnek yazdım ayrıca bataryalar baya pahalı iyi kullanmak varken
önerin varmıdır

Top Bottom