Neler Yeni

Yeni Telefon Almalı mıyım ?

Bünyamina

80+ Platinum
Herhalde max 12-13 verebilirim onun altı da olabilir telefonda çok oyun oynayan biri değilim fakat kamerayı kullanıyorum ona göre bir araştırma yapacağım . Teşekkürler herkese önerileri için
senin için çok sorun olmazsa IPHONE her zaman 1. tercihin olabilir kamerası mük :D

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
senin için çok sorun olmazsa IPHONE her zaman 1. tercihin olabilir kamerası mük :D
Şu anki bütçemle herhalde anca iphone 11 alabiliyorum :D o yüzden de kararsızım 2 dönem eski model mi almalıyım yoksa bir tık daha yeni android mi . Iphone da kolay kolay eskimiyor ama içime de sinmiyor gibi.

şahin doğan

80+ Platinum
Şu anki bütçemle herhalde anca iphone 11 alabiliyorum :D o yüzden de kararsızım 2 dönem eski model mi almalıyım yoksa bir tık daha yeni android mi . Iphone da kolay kolay eskimiyor ama içime de sinmiyor gibi.
önceliklerinizi yazarsanız size en uygun cihazı önerebilirim.

Bünyamina

80+ Platinum
ıphone 12 mini alabilirsin boyutu da küçük değil o kadar ihtiyacını kat kat karşılar

REİS05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yavuz Cesur
Iphone 11 veya 12 serisi olabilir iphonelar hem ileri senelerde değer kaybı olmuyor hemde sistem bakımından kasma yaşatmıyorlar

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
önceliklerinizi yazarsanız size en uygun cihazı önerebilirim.
Telefonda çok fazla oyun oynamıyorum oynarsam da küçük oyunlar var genelde vakit geçirmelik , competitive bişey yok. Güzel fotoğraf çekebilmek önemli. Zamanında da P20 Proyu en iyi kamerası var diye almıştım zaten. Onun dışında şu kesin olmalı ya da olmamalı dediğim bir özellik yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ıphone 12 mini alabilirsin boyutu da küçük değil o kadar ihtiyacını kat kat karşılar
Iphone 11 veya 12 serisi olabilir iphonelar hem ileri senelerde değer kaybı olmuyor hemde sistem bakımından kasma yaşatmıyorlar
11 belki olabilir de 12 miniler herhalde 14ten başlıyor

şahin doğan

80+ Platinum
Telefonda çok fazla oyun oynamıyorum oynarsam da küçük oyunlar var genelde vakit geçirmelik , competitive bişey yok. Güzel fotoğraf çekebilmek önemli. Zamanında da P20 Proyu en iyi kamerası var diye almıştım zaten. Onun dışında şu kesin olmalı ya da olmamalı dediğim bir özellik yok.
ağır oyunlar yok ise s21 fe öneririm biraz daha büyük ekran ve batarya için s21+ öneririm.

Bünyamina

80+ Platinum
Mesaj otomatik birleştirildi:

11 belki olabilir de 12 miniler herhalde 14ten başlıyor
indirime sık sık giriyor hepsiburada da ıphone 12 mini 256gb 12.699tl idi 1 hafta önce

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O kadar bütçen varsa Android çöplüğünden bir telefon almayın. Şu an top telefonu alsan 1 sene sonra yok :) IOS tarafında kararınızı verin.

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
O kadar bütçen varsa Android çöplüğünden bir telefon almayın. Şu an top telefonu alsan 1 sene sonra yok :) IOS tarafında kararınızı verin.
Bence amiral gemisi aldıktan sonra çok da çöp olmuyor şu anki telefonumu kullanmaya devam edebilirim çok fazla performans kaybetmedi. Tabi Iphone daha uzun süre gidiyor olabilir ama iste 2 nesil eski Iphone almak mı yoksa 1 nesil eski android mi onun kararını vermek de zor

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@erhan191 Türkcell pasaj gibi yerlerden vaya birkaç site daha var bu şekilde yenilenmiş veya az kullanılmış yerlerden iphone 12 hatta 13 bile bulabilirsin. Şu an o şekilde bir bütçem olsa android cihaz almam. Güvenlik güncellemeleri gelir mi, yazılım güncellemesi gelir mi, fiyatı hemen yarı yarıya düşer mi gibi dertlerim olmaz. Giriş ve orta seviye de tercih edilmesi daha mantıklı android cihazların.

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
@erhan191 Türkcell pasaj gibi yerlerden vaya birkaç site daha var bu şekilde yenilenmiş veya az kullanılmış yerlerden iphone 12 hatta 13 bile bulabilirsin. Şu an o şekilde bir bütçem olsa android cihaz almam. Güvenlik güncellemeleri gelir mi, yazılım güncellemesi gelir mi, fiyatı hemen yarı yarıya düşer mi gibi dertlerim olmaz. Giriş ve orta seviye de tercih edilmesi daha mantıklı android cihazların.
Teşekkür ederim, buralara da bakarım.

Top Bottom