Rekabetçi oyunlari HD mi oynuyoruz 2k da oynasak nolur peki144HZ olunca zor. Rekabetçi oyunlarda 1080P'de darboğaz olacağını düşünmüyorum işlemciye yüklenen oyunlarda olur ama drop yaşatmaz.
1080P'de oynamak daha çok FPS demek.Rekabetçi oyunlari HD mi oynuyoruz 2k da oynasak nolur peki
Koyuyor tabi millet 3k ya sistem duzuyoValla 3k da monitöre vermek çok koyuyor ama güzel
Napsam ki ben indirim falanmi kovalasam ki 2 ye hiç dustumu 1440p ler1080P'de oynamak daha çok FPS demek.
Tek farkı bu zaten 4:3 oynuyor çoğu kişi ama 2K 144HZ'in fiyatları dudak uçuklatıyor.
Düşüyor ama 144HZ'ler düşmüyorKoyuyor tabi millet 3k ya sistem duzuyo
3k ya smart TV alınıyor
Ulan TV'ye mi bablasam ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Napsam ki ben indirim falanmi kovalasam ki 2 ye hiç dustumu 1440p ler
Yarın PC nin parçaları gelmeye basliyo da ben ekran olmadan nasıl anlicam parçaların çalışıp çalışmadığınıDüşüyor ama 144HZ'ler düşmüyor
O zaman el mahkum fullhd alicazDüşüyor ama 144HZ'ler düşmüyor
Umarım pişman olmazsın ve ailevi değerlerime sövmezsin.Yarın PC nin parçaları gelmeye basliyo da ben ekran olmadan nasıl anlicam parçaların çalışıp çalışmadığını
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman el mahkum fullhd alicaz
Bence değil dostum çok güzel fiyata aldın, drop yarattığını görmedim.İade edeyim istersen sıkıntıysa
Orda sorayım bide napalimda üyelik aktifligi gerekiyomus sende hesap varsa yazarımısin ben takip edemBence değil dostum çok güzel fiyata aldın, drop yarattığını görmedim.
Technopat'da da konu açabilirsin burada ilgilenmediler anlamadığım bir şekilde.