Yorumunuz için teşekkürler Umarım oynayınca beğenirsiniz yorumunuzu dört gözle bekliyorum.Bu konularda biraz sert bir insanım. Açıkçası oyun iyi olmadığı sürece yerli olup olmadığı pek umrumda değil. Erzurum gibi haritada boş boş dolaşıp mezar başına gidip Allah'a el açacağımız saçma sapan bir yapıma benzemiyor. Cihazım elime ulaştığında alıp deneyeceğim. Eleştirimi hem forumdan hem steam üzerinden yapacağım. Başarılar dilerim
acaba fiyatında indirim olacağı bir tarih var mıYorumunuz için teşekkürler Umarım oynayınca beğenirsiniz yorumunuzu dört gözle bekliyorum.
Başarıların devamını diliyorum reis görüntü çok iyi aksiyon oyunlarında yapsan daha çok kitleye hitap edebilirsinMerhaba öncelikle tek başıma yapmış olduğum oyunu size sunmaktan gurur duyarım. Unreal engine 5 ile geliştirdiğim oyunumun 1. Bölümünü bitirdim. Oyunum toplamda 5 farklı hikayeden oluşacak ve şuan birinci hikayesini oynayabilirsiniz. Peki 1. Bölüm ne anlatıyor? Bir dedektif olarak başladığınız hikayede hiç tanımadığınız ve hiç görmediğiniz birisi size yardımcı olmak istiyor. Uzun süre önce işlenen bir cinayeti tekrar cinayet gününü canlandırarak bulmaya çalışıyorsunuz. Tüm bu olaylar olurken çok dikkatli ol . Seçiminin bir sonucu olacak. İsterseniz tek kişi ya da arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz. 2. Bölümde kim olarak canlanacağınız bir bilinmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam link https://store.steampowered.com/app/1624470/Mirror_Of_Life/
22 aralık steam kış indirimlerinde girecekacaba fiyatında indirim olacağı bir tarih var mı
Aklımda bir başka oyunda var hayatta kalma (days gone tarzı) bakalımBaşarıların devamını diliyorum reis görüntü çok iyi aksiyon oyunlarında yapsan daha çok kitleye hitap edebilirsin
Oyun ismi İngilizce tanıtım İngilizce ama oyun Türk yapımı üstelik 40 TL fiyatı piyasada ücretsiz profesyonel o kadar güzel oyun varken buna kim neden 40 TL versinMerhaba öncelikle tek başıma yapmış olduğum oyunu size sunmaktan gurur duyarım. Unreal engine 5 ile geliştirdiğim oyunumun 1. Bölümünü bitirdim. Oyunum toplamda 5 farklı hikayeden oluşacak ve şuan birinci hikayesini oynayabilirsiniz. Peki 1. Bölüm ne anlatıyor? Bir dedektif olarak başladığınız hikayede hiç tanımadığınız ve hiç görmediğiniz birisi size yardımcı olmak istiyor. Uzun süre önce işlenen bir cinayeti tekrar cinayet gününü canlandırarak bulmaya çalışıyorsunuz. Tüm bu olaylar olurken çok dikkatli ol . Seçiminin bir sonucu olacak. İsterseniz tek kişi ya da arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz. 2. Bölümde kim olarak canlanacağınız bir bilinmez.
Eline sağlık sabah olsa alırdım cüzdan bakiyesi bitti akşam alırımMerhaba öncelikle tek başıma yapmış olduğum oyunu size sunmaktan gurur duyarım. Unreal engine 5 ile geliştirdiğim oyunumun 1. Bölümünü bitirdim. Oyunum toplamda 5 farklı hikayeden oluşacak ve şuan birinci hikayesini oynayabilirsiniz. Peki 1. Bölüm ne anlatıyor? Bir dedektif olarak başladığınız hikayede hiç tanımadığınız ve hiç görmediğiniz birisi size yardımcı olmak istiyor. Uzun süre önce işlenen bir cinayeti tekrar cinayet gününü canlandırarak bulmaya çalışıyorsunuz. Tüm bu olaylar olurken çok dikkatli ol . Seçiminin bir sonucu olacak. İsterseniz tek kişi ya da arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz. 2. Bölümde kim olarak canlanacağınız bir bilinmez.
Ben veririm sevdim.Oyun ismi İngilizce tanıtım İngilizce ama oyun Türk yapımı üstelik 40 TL fiyatı piyasada ücretsiz profesyonel o kadar güzel oyun varken buna kim neden 40 TL versin
Full Türkçe olsa belki bende verirdim daha geçen RDR2 de GT5 de Türkçe dil desteği yok diye kızıyordum bizim Türk oyunu diye reklamı yapılan oyunda Türkçe yoksa yabancıların yaptığı oyunlarda Türkçe olmamasına şaşırılmamalı hatta oyununa Türkçe ekleyenleri tebrik etmek gerekir. Asıl mesele dilimize değer verilmemesi!Eline sağlık sabah olsa alırdım cüzdan bakiyesi bitti akşam alırım
Ben veririm sevdim.
Yani o konuda çok haklısın hocam o da geliştiricin sorunu en kısa sürede eklese iyi olur @AquaMyaFull Türkçe olsa belki bende verirdim daha geçen RDR2 de GT5 de Türkçe dil desteği yok diye kızıyordum bizim Türk oyunu diye reklamı yapılan oyunda Türkçe yoksa yabancıların yaptığı oyunlarda Türkçe olmamasına şaşırılmamalı hatta oyununa Türkçe ekleyenleri tebrik etmek gerekir