Hocam Alien Isolation gayet güzel bir oyundur. Haksızlık yapıyorsun bence oyuna bir denemeni öneririm5/1- yaptı epic games
Leş gibi gidiyor
Kendi adıma konuşuyorumHocam Alien Isolation gayet güzel bir oyundur. Haksızlık yapıyorsun bence oyuna bir denemeni öneririm
Ne bu? İlgi mi istiyorsun?5/1- yaptı epic games
Leş gibi gidiyor
Siri, bana doğrulanmış epic listesini gönderir misinSiri cevaplıyor;
Korku türünde bir oyun. Annemizin bir uzay gemisinde olduğunu öğrenip çıkıyoruz. Sonrası gemide geçen zamanlar...
Fikrimi belirttimNe bu? İlgi mi istiyorsun?
Siri cevaplıyor;Siri, bana doğrulanmış epic listesini gönderir misin
Oyunu oynadın mı? Eğer oynamadıysan, bilmediğin bir konu hakkında boş yapıyorsun demektir.Fikrimi belirttim
İşine bak takıl kafana göre
Dediğim gibi takıl kafana göreOyunu oynadın mı? Eğer oynamadıysan, bilmediğin bir konu hakkında boş yapıyorsun demektir.
epic games ten bıktım herşeyi beleş veriyo gta yı da verdi serverlar hep hileAlıntıyı görüntüle
Siri duyuruyor!
21 Aralık yeni ücretsiz oyunumuz...
Pek kötü oyun sayılmaz oynamanızı öneririm.
Dediğim gibi, fikir sahibi olmadığın konuda konuşma.Dediğim gibi takıl kafana göre
Hem bedava oyun alıp hem beğenmiyorsunuz bu nasıl iş?Dediğim gibi takıl kafana göre
Sıkıntı yok takıl kafana göre seni bağlayan yok takıl işteDediğim gibi, fikir sahibi olmadığın konuda konuşma.
Bedava diye illa begenilecek diye bir kural yokHem bedava oyun alıp hem beğenmiyorsunuz bu nasıl iş?