Neler Yeni

Yardım Yeni ve iyi bir laptop aldım ama ilk kez laptop kullanacam arkadaşlarım pişman olacaksın diyor laptopu nasıl kullanmalıyım neler yapmalıyım

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur Tokdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
salih şahin
Laptop almani tavsiye etmem arkadaslarin hakli monster marka laptobum var daha 1 bucuk senelik bile deil isinma problemleri cikariyor ve buna bagli olarak performansida cok fazla dusuyor.suan cok pismanim ve yeni masaustu sistem siparisi verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur Tokdemir

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Problem yok kardeşim istediğin gibi kullanabilirsin. Sadece iyi bak bilgisayarına, toza kire karşı koru.

Başlıkta adam ben laptopu aldım nasıl kullanayım diyor
Masaüstü alcılar bitmiyor ki ** adam başlığa ilk kez laptop kullanacam yazmış masaüstü ne biliyordur herhalde bir nedeni varki bırakıyor neden masaüstü kullanmaya ikna etmeye çalışıyorlar aklını si.. Sinirlendim aga bi bitmediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur Tokdemir
Masaüstü alcılar bitmiyor ki ** adam başlığa ilk kez laptop kullanacam yazmış masaüstü ne biliyordur herhalde bir nedeni varki bırakıyor neden masaüstü kullanmaya ikna etmeye çalışıyorlar aklını si.. Sinirlendim aga bi bitmediler
Arkadaşıma sadece 7 24 evde değilim diyorum evde olsam bile yer yok masaüstü için diyorum ısrarla masaüstü demeye devam ediyor üniyede gidebilirim seneye

Top Bottom