TamerKs
80+ Silver
Son düzenleme:
Çok normal bir şey, psu dan geliyodur ya da coil whine'dır.
İşlemciden geliyor gibi ama boştaykende geliyor. Zzzz gibi ses geliyor sizce bu sesin zararı var mı? Yüksek değil sadece kasanın dibine girince duyabiliyorum.
Yoktur diye düşünüyorumYa değişik bir tısss veya zz gibi ses geliyor ama çok kısık. Yani dibine girmeyince duyulmuyor. Tehlikeli bir durum yok mudur?
coil whine dir varsa da sorun olmazYa değişik bir tısss veya zz gibi ses geliyor ama çok kısık. Yani dibine girmeyince duyulmuyor. Tehlikeli bir durum yok mudur?
ZZZZ diye ses geliyorsa HDD varsa hdd nin yoksa fanlarin titresiminden kaynakli sestir.
İşlemciden geliyor gibi ama boştaykende geliyor. Zzzz gibi ses geliyor sizce bu sesin zararı var mı? Yüksek değil sadece kasanın dibine girince duyabiliyorum.
SSD var.ZZZZ diye ses geliyorsa HDD varsa hdd nin yoksa fanlarin titresiminden kaynakli sestir.
Coil whine olsa sesi daha yüksek olurdu ama cw değil böyle elektrik sesi gibi çok değişik. Bir ses kaydı daha atmaya çalışacağım farklı mikrofonla.coil whine dir varsa da sorun olmaz
Yoktur diye düşünüyorum
bu sefer daha belirgin, bir daha bakar mısınızcoil whine dir varsa da sorun olmaz