Aaahmt
80+ Silver
Fiyat?Vok sistem yarın çıkacak ryzen 5600x + 3060ti olacaktır. Adı da vok friday v2
Fiyat?Vok sistem yarın çıkacak ryzen 5600x + 3060ti olacaktır. Adı da vok friday v2
Onu bilemiyorum yani eğer v1 gibi bir sistem olacaksa 15den asagi olmazFiyat?
17k var hocamOnu bilemiyorum yani eğer v1 gibi bir sistem olacaksa 15den asagi olmaz
Muhtemelen 13 14 bandında tutup benzer sistem yapacak ama bu sefer gamebooster kasa falan gelir17k var hocam
3060ti olsunda hocamMuhtemelen 13 14 bandında tutup benzer sistem yapacak ama bu sefer gamebooster kasa falan gelir![]()
Çok kesin konuştun hocam rakam da verseydin bariVok sistem yarın çıkacak ryzen 5600x + 3060ti olacaktır. Adı da vok friday v2
Adamla konuştuk o kadar abi vok friday gelir mi gelir mi. E aynısını yapar nzxt falan yapamaz muhtemelen ama en azından fiyatı belki 15k max şeklinde yapar. O kasanın aynısı 15k olsa keşke..Çok kesin konuştun hocam rakam da verseydin bari![]()
Benim kendi görüşüm. Volkan abinin de çok beğendiği bi kasa olmuştu çok da soran oldu o yüzden aynısını yapar3060ti olsunda hocam
Umarım iyi bişey çıkarAdamla konuştuk o kadar abi vok friday gelir mi gelir mi. E aynısını yapar nzxt falan yapamaz muhtemelen ama en azından fiyatı belki 15k max şeklinde yapar. O kasanın aynısı 15k olsa keşke..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim kendi görüşüm. Volkan abinin de çok beğendiği bi kasa olmuştu çok da soran oldu o yüzden aynısını yapar
Adamla konuştuk o kadar abi vok friday gelir mi gelir mi. E aynısını yapar nzxt falan yapamaz muhtemelen ama en azından fiyatı belki 15k max şeklinde yapar. O kasanın aynısı 15k olsa keşke..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim kendi görüşüm. Volkan abinin de çok beğendiği bi kasa olmuştu çok da soran oldu o yüzden aynısını yapar
3060ti çıkmazsa kendimiUmarım iyi bişey çıkar
Çıksa da iyi fiyat olması lazım ki vok a yakışsın3060ti çıkmazsa kendimi
Fark etmez hocam kafaya koydum. Hızlı giden atın mumu yatısa kadar sönermişÇıksa da iyi fiyat olması lazım ki vok a yakışsın
Önce kafaya koymak gerekiyor zatenFark etmez hocam kafaya koydum. Hızlı giden atın mumu yatısa kadar sönermiş