Neler Yeni

Yeni̇ Wi̇tcher Oyunu Duyuruldu

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri

BabaVoss7

80+ Silver
Ne diyosun kral geri dönüyo desene 2077 den ve witcher 3 ten sonra nası bir seviye gelecek bakalım

WitGeralt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
ibrahim öztaş

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:

.......

80+ Bronze
Sad :peeposad2:
Neyse gelsin bari. CyberPunk dan nefret ettim her açıdan ama Witcher fena seri değil. Geraltsız olmayacak ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geralt var mı yok mu emin değiller ama ya umarım yanlış bir düşüncedir.
Witcher serisi güzel bir seri o yüzden her türlü oynanır diye düşünüyorum.

Kontfire

80+ Silver
Yeni konu açacaktım ben de ama açılmış. Mükemmel bir haber be az önce yeniden Witcher 3'ü bitiriyordum telefona girdim haberi görünce inanamadim bir an. Şuan bile 7 sene geçmesine rağmen witcher 3 kötü grafiklere sahip değilken, unreal engine 5 ile çıkacak olan yeni oyunu düşünemiyorum bile. Acaba Cirilla ile mi devam edecez.
Çıkan 3 oyunun save'leri birbirine aktarılarak oyunun sonunu etkiliyordu acaba 3. Oyunun save dosyalari da çıkacak yeni oyuna aktarilacak mi? Çünkü eğer Witcher 3 ü Ciri'nin Witcher olduğu sonla bitirdiyseniz, save aktarilinca yeni oyundaki bazi kararlarin etkilenme olasılığı yüksek gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni oyunda Geralt yokmuş :(
Yeni hikaye yapılacakmış.
O belliydi zaten hocam Geralt'ın hikayesi sona erdi. Ama yeni oyunda kesinlikle Geralt'ı bir şekilde göreceğimizi düşünüyorum. Zaten yeni oyunda kesin olarak Ak Kurt hakkında konuşmalar geçecektir, malûm CD project ten bahsediyoruz.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Geralt olarak devam etseydi artık sıkardı, büyük ihtimalle yan karakterlerle devam ederiz, cirilla olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,542
Üyeler
167,512
Son üye
Goknrvn
Top Bottom