BixiBlake
80+ Silver
Dahası
Ckckksxkckfkdkdkckkcckckkddkız zaten cimcime
Ckckksxkckfkdkdkckkcckckkddkız zaten cimcime
seri başlıyorumGym başla seneye o sama teklif ederrr
bilmiyomneyse sağlık olsun kız zaten cimcime belli ondan olmazmış.
Ben dahil olana kadar iş işten geçmiştibu şimdi mi denir ya
yüzyüze olsa değişir miydi işBen dahil olana kadar iş işten geçmişti
Hayır daha çok üzülürdün.Sevmiyorsa yüzyüzede sevmez internette de sevmez.yüzyüze olsa değişir miydi iş
Kesin bir sey diyemem kizinin kişiliği önemli kanka cidden güzellik boş bir şey kişilik olmadığı sürece reddedildin diye şeyine bile takmayüzyüze olsa değişir miydi iş
bekliyorum hala yazsın diye berabere kaldı maç şuan hala kesin bişi demedi ya o 3 mesaj sonsuza kadar okunmadı kalcak yada evet hayır bişi dicekKesin bir sey diyemem kizinin kişiliği önemli kanka cidden güzellik boş bir şey kişilik olmadığı sürece reddedildin diye şeyine bile takma
kıza bağlı.okulda dalga konusu olur muyum
ark grubuna falan atmaz ssleri inşkıza bağlı.
bu kadar büyütmene gerek yok kardeşim olursa olur olmazsa olmaz alt tarafı hoşlandığını söyledin kimse bunun için yargılayamazbekliyorum hala yazsın diye berabere kaldı maç şuan hala kesin bişi demedi ya o 3 mesaj sonsuza kadar okunmadı kalcak yada evet hayır bişi dicek
atsın daha iyi en azından ne olduğunu anlar üzülmezsin.ark grubuna falan atmaz ssleri inş
çok kötü pişmanlık var içimdebu kadar büyütmene gerek yok kardeşim olursa olur olmazsa olmaz alt tarafı hoşlandığını söyledin kimse bunun için yargılayamaz
orasıda öyleatsın daha iyi en azından ne olduğunu anlar üzülmezsin.