olabilirBilgisayarın sıcaklıklarına bak çok ısınmadan kapanıyor olabilir
Sistemini söyler misin? Bide anti virüs programı indir bilgisayarı tara virüs den de olabilir belkiMerhaba öncellikle sorunum şu bilgisayarı böyle baya kullanıyorum sonra kendini yeniden başlatıyo her hangi bi süresi yok ama java yükledikten sonra olmaya başladı niye böyle oluyo ve çözümü varmı
amd cok ısınıyor bıktım artık kasayı elledigimde elim yanıyo yemin ederim yumurta pişer bakBilgisayarın sıcaklıklarına bak çok ısınmadan kapanıyor olabilir
rx580 16gb ram ryzen2500xSistemini söyler misin? Bide anti virüs programı indir bilgisayarı tara virüs den de olabilir belki
Bilgisayar yeni mi?amd cok ısınıyor bıktım artık kasayı elledigimde elim yanıyo yemin ederim yumurta pişer bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
rx580 16gb ram ryzen2500x
Psu nedir?amd cok ısınıyor bıktım artık kasayı elledigimde elim yanıyo yemin ederim yumurta pişer bak
rx580 16gb ram ryzen2500x
nerdeyse 1 yıl oldu alalıBilgisayar yeni mi?
uber sistemindeki psuPsu nedir?
İncehesapta ki Donanım arşivi uber sistem mi? O sistemi söylüyorsan şuanki halinde değişiklikler oldu diye biliyorumnerdeyse 1 yıl oldu alalı
uber sistemindeki psu
ilk cıktıgındaki psuİncehesapta ki Donanım arşivi uber sistem mi? O sistemi söylüyorsan şuanki halinde değişiklikler oldu diye biliyorum
klasik amd de işte bak yemin ederimn gir fort a 1 saat oyna yumurta pişirsin bak yemin ederimSistemin yeni nesil.Sıcaklık değerlerini kontrol et, PSU marka model nedir ?
Hocam psu modeli nedir söyler misiniz ?ilk cıktıgındaki psu
sharkoon shp650wHocam psu modeli nedir söyler misiniz ?