Yenilenmiş 13 pro Vs Orjinal sıfır 13

truva0

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar öncelikle amacım 13 Pro bulabilmekti ama hem fiziksel hem de Online olarak magazalarda maalesef 13 Pro bulamadım aksine normal 13 sıfırı kolay bir şekilde bulunuyor. Sahibinden yepy, Trendyol, Teknosa gibi sitelerde hem bu markaların kendi cihazları hem de aracı oldugu uyguna muadil 1. sınıf kalite veya orijinal değişimli denilen A, B, C, D kalitede cihazlar var. Biraz araştırdım genelde yenilenmiş cihaz alınmaz demişler ama iyi yorumlarda var biraz şans işi gibi 2. el içinde düşündüm ama herhangi bir iade veya garanti kapsamı olmadıgı için 2. el işini pek mantıklı bulmuyorum. Sizce sıfıra 13 almak mı yenilenmiş 13 Pro almak mı daha mantıklı?
Bütçe 40a kadar çıkıyor normal 13 fiyatları ile yenilenmiş 13 Pro arasında yaklasık 6-7 k fark oluyor. Önerilere açığım.

ikinci el 13p 14p daha iyi olur sanki yenilenmiş cihazlar kumar

Arkadaşlar öncelikle amacım 13 Pro bulabilmekti ama hem fiziksel hem de Online olarak magazalarda maalesef 13 Pro bulamadım aksine normal 13 sıfırı kolay bir şekilde bulunuyor. Sahibinden yepy, Trendyol, Teknosa gibi sitelerde hem bu markaların kendi cihazları hem de aracı oldugu uyguna muadil 1. sınıf kalite veya orijinal değişimli denilen A, B, C, D kalitede cihazlar var. Biraz araştırdım genelde yenilenmiş cihaz alınmaz demişler ama iyi yorumlarda var biraz şans işi gibi 2. el içinde düşündüm ama herhangi bir iade veya garanti kapsamı olmadıgı için 2. el işini pek mantıklı bulmuyorum. Sizce sıfıra 13 almak mı yenilenmiş 13 Pro almak mı daha mantıklı?
Bütçe 40a kadar çıkıyor normal 13 fiyatları ile yenilenmiş 13 Pro arasında yaklasık 6-7 k fark oluyor. Önerilere açığım.
neden 13 pro
uzun süre götürecek oyuncak istiyosan 16e risk istiyorsan 13 pro bence en iyisini istiyorsan androide yönelebilirsin

yenilenmiş cihaz kesinlikle alma hepsi yan sanayi parçalarla tamir edilmiş cihazlar

Bence yenilenmis telefonu ve duz 13u tamamen unut. Acikcasi yasadigin yerde ikinci el telefonu kendin bakip incelesen cihaz hakkinda daha iyi fikir sahibi olursun yenilenmise gore. 13 pro bataryasi haric hala iyi bir telefon. Bataryasi yuzunden sana 40 bin liraya islemsiz acilmamis bir 13 pro max bulmani oneririm. Eger bulamazsan 16e bakabilirsin sifiri 39 40 ama onu da cok az kullanilmis bulabilirsin 34 35 gibi rakamlara diye dusunuyorum. 16e nin pek bir olayi yok sadece guncel ve bataryasi ok olur.

Geri