Neler Yeni

Yenilenmiş Asus TUF "EVO" Hk.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
BİLGİLENDİRME
Forumda fazlasıyla görüyorum , herkes tutturmuş TUF serisi EVO ile sorunu çözdü diye. Bazı RX kartlar için bu geçerli ama NVİDİA kartlarda geçerli değil. Geçerli fakat şu şekilde ; Herkesin "ısınma sorunu çözüldü" dediği EVO modeller TUF serisinden değil. Sizin dedikleriniz zaten halihazırda bir sorunu olmayan Asus "DUAL EVO" modeller. Asus "TUF EVO" modeller nerede o zaman ? Var , üretildi ama ülkemize hâlâ giriş yapmadı. Ayrıca sorunun tam olarak çözülüp çözülmediği hâlâ net olarak bilinmiyor. Bu konuda ısrarla "TUF EVO geldi sorun çözüldü sen bilmiyorsun" diyenler var. Buyur link at bende alayım. İyi forumlar.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
BİLGİLENDİRME
Forumda fazlasıyla görüyorum , herkes tutturmuş TUF serisi EVO ile sorunu çözdü diye. Bazı RX kartlar için bu geçerli ama NVİDİA kartlarda geçerli değil. Geçerli fakat şu şekilde ; Herkesin "ısınma sorunu çözüldü" dediği EVO modeller TUF serisinden değil. Sizin dedikleriniz zaten halihazırda bir sorunu olmayan Asus "DUAL EVO" modeller. Asus "TUF EVO" modeller nerede o zaman ? Var , üretildi ama ülkemize hâlâ giriş yapmadı. Ayrıca sorunun tam olarak çözülüp çözülmediği hâlâ net olarak bilinmiyor. Bu konuda ısrarla "TUF EVO geldi sorun çözüldü sen bilmiyorsun" diyenler var. Buyur link at bende alayım. İyi forumlar.
Reis yargı dağıtıyor arkandayız

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
TUF EVO modeller satılıyor. Ne alaka?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emin dörtkardeş
Hocam bahsettiğin sorunu anlamadım ben de tuf evo gtx 1660super kullanıyorum 3 fanlı olan model bi sıkıntı görmedim hatta soğutmadan aşırı memnunum

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Top Bottom