şahin doğan
80+ Platinum
2. El 8 Plus, S10/Plus, P30 Pro.2 dk da telefondan soğudum neyse önerileriniz varsa bu fiyat bandında bekliyorum
2. El 8 Plus, S10/Plus, P30 Pro.2 dk da telefondan soğudum neyse önerileriniz varsa bu fiyat bandında bekliyorum
orjinal değildi işte gösterilen telefonda başka bir markanın bataryasını kullanmışlarOrijinal ekran, bataryayı apple dışında kimseden alamazsın zaten.
çok pahalı 2. el parça değişimi yapmışlar falan işte yenilenmiş diyorlar hepYenilenmiş iPhone 7 Plus 128 GB Siyah Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) B Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş iPhone 7 Plus 128 GB Siyah Cep Telefonu 1 Yıl Garantili B Kalite fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Yenilenmiş iPhone 7 Plus 128 GB Siyah Cep Telefonu 1 Yıl Garantili B Kalite en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
fiyatı en uygun ve en mantıklı iphone sanırım bu kullananlar varsa hala alınır mı?
32gb hafızalı telefona 5k para bayılan da ne bileyimhttps://easycep.com/apple-iphone-7-plus-32-gb-jet-black-cep-telefonu-470 bunu al alacaksan
Mesaj otomatik birleştirildi:
techno 18p var