Yenilenmiş Iphone 8 Alınır mı?

cnut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Bütçe
4500
Elimde şuanda Xiaomi Red mi Note 8 var. Stabil bir telefon değil artık ve bazı sıkıntılar yaşıyorum. Android telefon kullanmak istemiyorum.
Bütçem 4000-4500 TL arasında. Bu fiyar aralığında Iphone 8'ler mevcut daha önce alan arkadaşlar var mı? Yakın arkadaşım Iphone 7 almıştı sorunsuz kullanıyor şuan.

Güvenilir bir yerden alınıyorsa alınır. iPhone 8 günümüz için bile gayet performanslı bir telefon. Daha en az 2-3 yıl gideri var.

Sadece şu var, yenileyen yerler pili orijinalle değişmiyorlar, eğer çok dandik bir pil takmışlarsa üzer.

Bence uzerine para koyup se 20 al direk 5 6 sene kullan. iphone 8 2 sene sonra yazılım desteği kesilecek se 20 ise iphone 11 de sonra ki sene çıktı en kötü iphone 11 le beraber desteği kesilir

Bence alınmaz. Her yer işini düzgün yapmıyor. Kalitesiz batarya veya ekran kullanmışlarsa üzülürsün. İlla iPhone olmak zorunda değilse M52 5G tercih edebilirsin.

Elimde şuanda Xiaomi Red mi Note 8 var. Stabil bir telefon değil artık ve bazı sıkıntılar yaşıyorum. Android telefon kullanmak istemiyorum.
Bütçem 4000-4500 TL arasında. Bu fiyar aralığında Iphone 8'ler mevcut daha önce alan arkadaşlar var mı? Yakın arkadaşım Iphone 7 almıştı sorunsuz kullanıyor şuan.
6 ay once 3900 e yenilenmis iphone 8 aldim sikintisiz kullaniyorum.
Onceden note 8 pro kullaniyordum eksi yonleri bataryasi xiaomi den cok daha kotu ve ekrani cok kucuk.
Onun disinda kamerasi cok guzel baska bir artisini gormedim

iOS gibi kocaman bir artı var hocam, onu unutmuşuz sanki :)
Valla ios un hicbir faydasini gormedim akicilik konusunda bir fark goremedim uygulama desen istedigim cogu uygulamayi indirmekte zorlaniyorum bazi uygulamalar yok bidaha telefon alirsam android alirim diye dusunuyorum

Kardeşim yenilenmiş sıfır gibi benim babamda kullanıyor iPhone 7 hiç bir sıkıntı yok hemde bir yıl garantisi var.

easycep sitesinde güvenilir işler yapılıyor ama biraz daha tuzlu

iphone 8 e para verilmez.

se veya xr almaya çalış uzun yıllar götürsün benim fikrimce.XR pahalı ama çok güzel...

Telefonu günlük işler için kullandığım için fazla para dökmek istemiyorum. Sosyal medya, whatsapp ve aramalar için telefon kullanıyorum.
se veya xr almaya çalış uzun yıllar götürsün benim fikrimce.XR pahalı ama çok güzel...
Bence uzerine para koyup se 20 al direk 5 6 sene kullan. iphone 8 2 sene sonra yazılım desteği kesilecek se 20 ise iphone 11 de sonra ki sene çıktı en kötü iphone 11 le beraber desteği kesilir

Telefonu günlük işler için kullandığım için fazla para dökmek istemiyorum. Sosyal medya, whatsapp ve aramalar için telefon kullanıyorum.
O zaman android al daha ucuza mesela yeni çıkan lar var onlar en azından hem ucuz hem de 3 sene daha güncelleme alacak ve androidte yazılım desteği bitince de 4 5 sene daha kullanabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,200
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri