hocam yurt içi 12 ya da 12 mini alırdım yerinizde olsam. Yani bana 20k kayıt parası kalın gelirdi.iphone 13 almaya değermi sizce gürcistandan kayıt ücretleride çok artdı bi yandan
[BU YORUM VERGİSİ VERİLMEDİĞİ İÇİN SİLİNMİŞTİR]20k ya geliyor telefon türkiyede 37-40k telefon![]()
evet hocamkamera iyi olsa var ya işlemci asla aratmaz androidi eğer oyun oynamıyorsanız zaten ios bunun için çok en iyi telefon
sıkıntı yok hocam bi telefonu alalım da gerisi çerezyakma içimi be reis zaten darboğazdan boğulucam içime ateş atma
telefon işine gelirsek : eğer gerçekten satıcı güvenilirse ve deji bataryalar hazırsa VE montaj yapmayı biliyorsan(bilmene gerek yok gerçi çünkü telefoncu denilen meslek var) alabilirsin. Alırken gerekli yerlerin ekran resmini falan almayı unutma sorun çıkarsa dava bile açarsın
e-sim olayları vs ile 8 ay acık kalıyor diye biliyorum telefonhocam yurt içi 12 ya da 12 mini alırdım yerinizde olsam. Yani bana 20k kayıt parası kalın gelirdi.
dediğim gibi alırken kanıt olarak video kaydı / ekran görüntüsü vesaire alın başınız yanmasın sorun olursa. Kolay gelsinevet hocam
sıkıntı yok hocam bi telefonu alalım da gerisi çerez
ondan sonra otur tablet gibi oyna. Deymez vallahi deymeze-sim olayları vs ile 8 ay acık kalıyor diye biliyorum telefon
4 ay sim 1 4 ay sim2 4 ay da kullanılmıyor. bana kalırsa değmez yani 4 ay kullanamıyosun telefonue-sim olayları vs ile 8 ay acık kalıyor diye biliyorum telefon
bütün teknosolarda varmıTeknosa da yenilenmiş olarak 5500 TL ye buldum A kalite olarak geçiyor. ikinci ellere baktım bu fiyat bareminde ya touch id yok ya da bataryası ölmüş. Bende yenilenmiş almayı daha mantıklı buldum, zaten ikinci el alsam orijinal pil almaya gücüm yetmez ya deji ya da woyax batarya takacaktım ekstra 500 masraf olurdu. bir de sizce gold renk mi silver renk mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ilk 14 gün iade ilk 30 gün ise değişim sunuyorlar. 1 yıl garantili.
bütün teknosolarda varmı
evet biliyorum bu kiyaslamada sadece iPhone 8cpu yonunden önde ama benim android tovbem var bir dahw dönmem androideAlınmaz. 2. el S10e kovalardım. Kat kat iyi.
Ben redmi 10 2022 kullanıyorum kuzen 12 mini kullanıyor arada tabi fark var (özellikle kamera) ama hızlı şarj ayrı bir dünya babam not11pro+5g kullanıyor 67w 30dk da batarya fulliyoevet biliyorum bu kiyaslamada sadece iPhone 8cpu yonunden önde ama benim android tovbem var bir dahw dönmem androide