Yenilenmiş İPhone13 Pro mu yoksa 0 İPhone 16E mi ?

ScarpioNK

80+
Reaksiyon skoru
54
Merhabalar konusunu açtığım 2 telefon arasında kaldım . 13 pro her nekadar 3 kameraliı 120hz ve daha iyi güzel fotoğraf video çıkarsada 2-3 yıl içerinde güncelleme almayı kesicek. 16 E de ise çoğu özellik kısıtlanarak geldi bildiğiniz gibi ama sürüm güncellemesi almayı uzun süre devam etcek fiyatları kafa kafaya sizce hangisini tercih etmeliyim ?

16E. Her zaman yeni çıkan modeller tercih edilmeli.

16e de kısılan en önemli özellikler ultra geniş kamera ve magsafe. Diğerleri ortalama bir apple kullanıcısını zaten ilgilendirmez. 60hz demek ki sorun değilmiş ki her sene en çok satan model düz modeller oluyor :D

Eğer bu iki özellik senin için olmazsa olmaz değilse 16e çok daha iyi bir telefon, özellikle batarya olarak apple cihazlar arasında devrim gibidir, gayet iyi ekran süreleri sunuyor.

Yenilenmiş yerine 2. el alırsan belkiiiiii 13 Pro ama sıfır 16e derim ben.

Merhabalar konusunu açtığım 2 telefon arasında kaldım . 13 pro her nekadar 3 kameraliı 120hz ve daha iyi güzel fotoğraf video çıkarsada 2-3 yıl içerinde güncelleme almayı kesicek. 16 E de ise çoğu özellik kısıtlanarak geldi bildiğiniz gibi ama sürüm güncellemesi almayı uzun süre devam etcek fiyatları kafa kafaya sizce hangisini tercih etmeliyim ?
ikiside alınmaz bence aama ikisinde biri şart dersen 16e

sıfır cihaz her zaman en iyisi

İkiside alınmaz. S25

biliyorum kıyaslamalarını gördüm ama apple işletim sistemindeki rahatlığa alışınca androide dönemem ya yoksa android alsam s25 alırım .
One UI 7 Bayağı iyi bu arada. bana göre iOS'tan iyi

One UI 7 Bayağı iyi bu arada. bana göre iOS'tan iyi
kanka aslında 14 proda alabilirim ama bilgisayarımı da geliştirmek istiyorum ondan dolayı biraz 13 proya kaydı aklım hem 16 e alsamda taksit yok tek çekim tüm kartlar en azından 6 ay vadesiz taksit var yenilenmiş 13 proda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,135
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri