Yenilenmiş İPhone13 Pro mu yoksa 0 İPhone 16E mi ?

Merhabalar konusunu açtığım 2 telefon arasında kaldım . 13 pro her nekadar 3 kameraliı 120hz ve daha iyi güzel fotoğraf video çıkarsada 2-3 yıl içerinde güncelleme almayı kesicek. 16 E de ise çoğu özellik kısıtlanarak geldi bildiğiniz gibi ama sürüm güncellemesi almayı uzun süre devam etcek fiyatları kafa kafaya sizce hangisini tercih etmeliyim ?
16e alırnımı bilmem ben 13 pro max kullanıyorum oyun ekran hz iyi şarj olarak iyi 16 e bazı şeyler kısıtlı kamera yönünden tek kamera var mp değeri yüksek ama pro model boş foto cekmez eğer 14 pro mp değeri yüksek olsun diyorsan 14 bak aralarında fark yok

kanka aslında 14 proda alabilirim ama bilgisayarımı da geliştirmek istiyorum ondan dolayı biraz 13 proya kaydı aklım hem 16 e alsamda taksit yok tek çekim tüm kartlar en azından 6 ay vadesiz taksit var yenilenmiş 13 proda
Bilemiyorum çünkü ben olsam 14 Pro almam

eski iphonelere güncelleme kısıtlaması geliyor. her türlü ömrünü tüketiyorlar ona göre al

Merhabalar konusunu açtığım 2 telefon arasında kaldım . 13 pro her nekadar 3 kameraliı 120hz ve daha iyi güzel fotoğraf video çıkarsada 2-3 yıl içerinde güncelleme almayı kesicek. 16 E de ise çoğu özellik kısıtlanarak geldi bildiğiniz gibi ama sürüm güncellemesi almayı uzun süre devam etcek fiyatları kafa kafaya sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Arkadaşlar güncelleme olarak ekleyim İPhone 15 alıyorum. Hepinize teşekkür ederim cevap ve öneri için .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,209
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri