Neler Yeni

Yenilenmiş Telefon Almak Mantıklı mı, Alan Varsa Site Önerebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Arda Akel
Piyasa biliyorsunuz artık neredeyse ateş pahası. Sıfır telefon almak da istemiyorum hepsi çok ve bence gereksiz pahalı.
Bende bu yenilenmiş/2ci el telefon alma olayını duydum ama, sakıncası var mı, sorun çıkar mı diye düşünmekteyim şu anda.
Karasız kaldım anlayacağınız. Yine adam gibi parasını mı versem sıfırına yoksa yenilenmiş telefon mu alsam?

Biri beni ya bu sıfır telefonlar konusunda,
Ya da eğer yenilenmiş/ikinci el telefon almış biri varsa, yenilenmiş telefon satan siteler konusunda

(Ya da ikisini de deneyimlemiş olan) Varsa beni aydınlatabilir mi lütfen? Şimdiden Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
Piyasa biliyorsunuz artık neredeyse ateş pahası. Sıfır telefon almak da istemiyorum hepsi çok ve bence gereksiz pahalı.
Bende bu yenilenmiş/2ci el telefon alma olayını duydum ama, sakıncası var mı, sorun çıkar mı diye düşünmekteyim şu anda.
Karasız kaldım anlayacağınız. Yine adam gibi parasını mı versem sıfırına yoksa yenilenmiş telefon mu alsam?

Ya da eğer yenilenmiş/ikinci el telefon almış biri varsa, yenilenmiş telefon satan siteler konusunda

(Ya da ikisini de deneyimlemiş olan) Varsa beni aydınlatabilir mi lütfen? Şimdiden Teşekkürler.
Öncelikle daha önce hiç yenilenmis telefon almadım arada çok fazla fark varsa alınabilir ama aradaki fark 5-6k ise bence 0 alınmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Arda Akel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle daha önce hiç yenilenmis telefon almadım arada çok fazla fark varsa alınabilir ama aradaki fark 5-6k ise bence 0 alınmalı
Mesela Galaxy A51 gördüm 5300'e mi ne (yenilenmiş). Orijinal fiyatı 7bin den başlıyor. Ona ne dersin peki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
Mesela Galaxy A51 gördüm 5300'e mi ne (yenilenmiş). Orijinal fiyatı 7bin den başlıyor. Ona ne dersin peki?
1700 verip hem 0 almayı hem sağlam garantisi olani tercih ederim dostum yenilenmis cihazlarda neler yapılıyor bilemezsin o yuzden ilerde sana sorunda çıkarabilir o yuzden 0 al derim

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon

Yenilenmiş telefonların durumları var mesela Temiz olanların fiyatı zaten farklı oluyor bana kalırsa almak mantıklı alırkende benim bildiğim easy cep var güvenilir olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,845
Üyeler
159,846
Son üye
ahmetikus
Top Bottom