Yenilenmiş telefon alınmaz. Bazen içini açıyorlar işçilikleri kötü oluyor sıkıntı oluyor.Selam yenilenmiş iphone 11 almak istiyorum sizce alınır mı? mantıklımı ve en iyi nerden alınır benim baktığım 3 firma vardı easycep, getmobil ve hb bilişim sizce en iyi nerden alınır
en iyi karar almamak olur sonra technopat technolay gibi forumlara yada buraya birde ekşi şikayet vara falan gelip easycep rezaleti diye konu açarsın 2.el çok daha güvenilirSelam yenilenmiş iphone 11 almak istiyorum sizce alınır mı? mantıklımı ve en iyi nerden alınır benim baktığım 3 firma vardı easycep, getmobil ve hb bilişim sizce en iyi nerden alınır
Sırf elma var diye 20k verilmez iPhone 11 eSelam yenilenmiş iphone 11 almak istiyorum sizce alınır mı? mantıklımı ve en iyi nerden alınır benim baktığım 3 firma vardı easycep, getmobil ve hb bilişim sizce en iyi nerden alınır
45 verilir…Sırf elma var diye 20k verilmez iPhone 11 e
14 e45 verilir…
kanka benim yorumumu sorcak olursan en alınabilcek model 13 bence şuan ki insanlar 13 de alınmaz demeye başladı millet bu parayı nerden buluyo bilmiyorum ama 11 almanı tavsiye etmem 3-5 gün sonra güncelleme gelmeyince sıkıntıları başlar bir de temizini bulman çok zor kaç yıl geçmiş telefonun üstünde hiç 11 alma işine girme paranı biriktir yüksek model al bence 16e var görüşünü kötü eyvallah ama donanımsal olarak deli dehşet telefon 45k ip13 zaten 35 civarı bir tek geniş açısı yok kısaca 11 almana değmez biriktir paranı iphone alıcam diyosan bencesırf elma var diye değil iphone yazılımsal olarak ilgimi çok çekiyo arayüzü vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
13 k ya felan iyi bence
kanka biriktir biriktir nereye kadar bencede iphone 11 şuan almak mantıklı değil ama fiyat çok fark var arasındakanka benim yorumumu sorcak olursan en alınabilcek model 13 bence şuan ki insanlar 13 de alınmaz demeye başladı millet bu parayı nerden buluyo bilmiyorum ama 11 almanı tavsiye etmem 3-5 gün sonra güncelleme gelmeyince sıkıntıları başlar bir de temizini bulman çok zor kaç yıl geçmiş telefonun üstünde hiç 11 alma işine girme paranı biriktir yüksek model al bence 16e var görüşünü kötü eyvallah ama donanımsal olarak deli dehşet telefon 45k ip13 zaten 35 civarı bir tek geniş açısı yok kısaca 11 almana değmez biriktir paranı iphone alıcam diyosan bence
gülüm haklısın anliyorum hele ki şu ekonomide en alınması zor şeylerden biri iphone farkındayım ama şimdi heves gidermek için aldıgın şeyden yarın önür gün pişman olursun bence gerek yok bu yüzdrnkanka biriktir biriktir nereye kadar bencede iphone 11 şuan almak mantıklı değil ama fiyat çok fark var arasında