Yenilenmiş telefon alınır mı?

Yorum için sağolun. Cihazı hangi durum olarak satıyorlardı? Aldığınız en iyi kalite miydi yoksa daha düşük olmasına rağmen mi iyi geldi?
https://www.hepsiburada.com/yenilen...esil-12-ay-garantili-a-grade-p-HBCV000017CZEA cihazı mükemmel durumda almıştım. Siyah renkti. Yorumu yazdıktan sonra baktım kaça aldığıma 6.650tl idi fakat şimdi göremiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/yenilen...esil-12-ay-garantili-a-grade-p-HBCV000017CZEA cihazı mükemmel durumda almıştım. Siyah renkti. Yorumu yazdıktan sonra baktım kaça aldığıma 6.650tl idi fakat şimdi göremiyorum.
Ekran Resmi 2025-09-10 21.43.58.webp
Alalı 1 ay olmuş düzeltme yapayım. @Zaptic

Alıntıyı görüntüleAlalı 1 ay olmuş düzeltme yapayım. @Zaptic
yorumları falan iyice inceledim de bazıları B almış onda da sorun yokmuş ama bazılarına A olmasına rağmen kasada ezikler olan cihazlar gitmiş dedikleri gibi sanırım standart bir hizmet yok kime ne denk gelirse diyorlar.

Ben almayı düşündüğüm cihazda zorlasam maksimum B alabiliyorum ya da 1300TL daha ucuza D kalite olanı var.

yorumları falan iyice inceledim de bazıları B almış onda da sorun yokmuş ama bazılarına A olmasına rağmen kasada ezikler olan cihazlar gitmiş dedikleri gibi sanırım standart bir hizmet yok kime ne denk gelirse diyorlar.

Ben almayı düşündüğüm cihazda zorlasam maksimum B alabiliyorum ya da 1300TL daha ucuza D kalite olanı var.
Evet yorumları bende çok incelemiştim. Kasada büyük bir ezik olmadıkça yoğun çizikler olmadıkça kabulümdü. Sağlam geldi çok şükür. İstersen iade edebilirsin. Beğenmediğin takdirde geri gönder gitsin. Tabi ki karar senin. İstersen yakınlarında telefoncu araştırıp iPhone SE 2. Nesil'i canlı canlı görüp de alabilirsin ama fatura keserler mi bilmiyorum. Benim işime gelmişti attığım linkten almak taksit de yaptım vade farksız. Elinde nakit varsa gidip yakınlarında ki telefoncularada bakabilirsin.

alınmaz. en dandik parçaları kullanıp satıyorlar

Çok düşük bütçede (6 bin lira civarı) iş görecek bir cihaz almak istiyorum, temel şeyler için kullanılacak ve faturalı satış olması lazım olduğu için ikinci el alamıyorum.

Cihazlara bakarken 6-7 bin liraya D kalite yenilenmiş iPhoneler gördüm iPhone X gibi sizce almak mantıklı mı yoksa bu fiyata sıfır mantıklı cihaz var mı?
kuzenim easy cepten s20fe geldi, sadece arada kamera odağı bozuluyordu o kadar. alıcaksanız outlet falan almayın üst alın. outletler bazen 2. elden kötü oluyor

alınmaz. en dandik parçaları kullanıp satıyorlar
alınır

Çok düşük bütçede (6 bin lira civarı) iş görecek bir cihaz almak istiyorum, temel şeyler için kullanılacak ve faturalı satış olması lazım olduğu için ikinci el alamıyorum.

Cihazlara bakarken 6-7 bin liraya D kalite yenilenmiş iPhoneler gördüm iPhone X gibi sizce almak mantıklı mı yoksa bu fiyata sıfır mantıklı cihaz var mı?
Ben şahsen almam hele bide yt de yan sanayi parçalarla değiştiğini söyledikleri için hiç aklıma yatmıyor ama fiyatları uygun baya.

1 yıldır yenilenmis s21 fe kullaniyorum 0 sorunu var bunu almadan once a72 almıştım sarj soket arizaliydi baska bir sorunu yoktu neyse yaptirayim dedim gonderdim yapildi geldi taktım yine ayni sorun cihaziniz soğuk olduğundan falan filan hata veriyordu bu sefer aradim dedim ben bunu gonderdim bozuk geldi bu sefer iade etmek istiyorum dedim iade ettim ayni yerden 21 fe aldim hala kullaniyorum sifir sıkıntı

Geri