Neler Yeni

Yardım Yenilenmiş telefon hangi sitelerden alınır ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Getmobil,easycep,senatech gibi firmalar var bildiğim. Bu firmalardan hangisini veya hangilerini önerirsiniz. Sizinde bildiğiniz firmalar varsa önerilerinizi alırım. Şimdiden teşekkürler.

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Mehmet Akca
Yenilenmiş telefon almayın. Birincisi fiyatları pahalı. İkincisi değişen parçalar orijinal değil baş ağrıtır. Üçüncüsü ilerde satacağınız zaman yenilenmiş cihaz diye satmanız zor olur. Temiz ikinci el telefonlara yönelmenizi tavsiye ederim.

grasdiyas

80+ Silver
alma.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yenilenmiş telefon almayın. Birincisi fiyatları pahalı. İkincisi değişen parçalar orijinal değil baş ağrıtır. Üçüncüsü ilerde satacağınız zaman yenilenmiş cihaz diye satmanız zor olur. Temiz ikinci el telefonlara yönelmenizi tavsiye ederim.
Araştırdım çoğunlukla aynı sizin dediğiniz gibi deniliyor. Fakat yaşadığım memleketin esnaflarından bu güne kadar çöp almadım. Sebebi insanları birbirine çok kazık atıyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Araştırdım çoğunlukla aynı sizin dediğiniz gibi deniliyor. Fakat yaşadığım memleketin esnaflarından bu güne kadar çöp almadım. Sebebi insanları birbirine çok kazık atıyor.
Esnaftan da alma. Sahibinden de bul al.

grasdiyas

80+ Silver
haklısınız sarı siteye bakamanızı öneririm malesef bende esnaflara güvenemiyorum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,123
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu