Neler Yeni

Yenilenmiş/Yurtdışı/Yurtiçi Telefon

Hangi seçenek daha mantıklı?

• Oy kullanan toplam üye
    12

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Yaklaşık 10k civarı bütçem var, yenilenmiş telefon kategorisinde 12 taksit olduğu için haliyle bütçemi de arttırabilirim.Mart 2023 gibi iPhone 11 alacaktım ama laptop aldığım için ertelemek zorunda kaldım.Sonradan iPhone a gelen ardı arkası kesilmez zamlar ile artık sıfır iPhone alamaz hale geldim.Bu durumda elimde kalan 10k bütçe ile android telefon bakmaya başladım ama kimisini işlemciden ötürü kimisini güncelleme ömründen ötürü, kimisini ise batarya ve hızlı şarjdan ötürü beğenmedim.İphonedaki performans, arayüz,uygulama desteği,kamera vs her konuda aradığım telefon diyebilirim.Ama şuan kararsızım.

Ankete oy verip hangisi neden daha mantıklı açıklamasınız ?
NOT:FANBOY lar yazmasın.

şahin doğan

80+ Platinum
Yurtiçi 2. el Android en mantıklısı. S20 Fe alınır.

şahin doğan

80+ Platinum

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 saat laf anlatacağım ama sıcak bakmıyorsan uğraşamam. Başka önerim yok.
Haklısın güzel cihaz kullananlar da memnun ama güncelleme konusunu çok dert ediyorum.Kullandığım telefon (redmi note 7)android 10 dan sonra güncelleme almadı ve o günden beri gün ne gün yavaşlıyor.
Sence bu güncelleme mevzusu abarttığım kadar önemli mi ?
Bir cihazı yaklaşık 2-3 yıl kullanan biriyim.Önümüzdeki 2-3 yıl için s20fe bana sıkıntı çıkarırmı ?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Haklısın güzel cihaz kullananlar da memnun ama güncelleme konusunu çok dert ediyorum.Kullandığım telefon (redmi note 7)android 10 dan sonra güncelleme almadı ve o günden beri gün ne gün yavaşlıyor.
Sence bu güncelleme mevzusu abarttığım kadar önemli mi ?
Bir cihazı yaklaşık 2-3 yıl kullanan biriyim.Önümüzdeki 2-3 yıl için s20fe bana sıkıntı çıkarırmı ?
Ne gibi bir sıkıntı çıkarabilir ki şuanda 2018-2019'da çıkmış android telefon kulananlar bile var en fazla güncelleme almıyor.

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arayüzde takılmalar,kasma-donma...

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Arayüzde takılmalar,kasma-donma,
Sanmıyorum öyle bir şey olucağınıda o zaman biraz daha para biriktirip ikinci el iphone almayı tercih edebilirsin ama s20fe üzer gibi gelmedi bana bir iphonecu olarak :D

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Yaklaşık 10k civarı bütçem var, yenilenmiş telefon kategorisinde 12 taksit olduğu için haliyle bütçemi de arttırabilirim.Mart 2023 gibi iPhone 11 alacaktım ama laptop aldığım için ertelemek zorunda kaldım.Sonradan iPhone a gelen ardı arkası kesilmez zamlar ile artık sıfır iPhone alamaz hale geldim.Bu durumda elimde kalan 10k bütçe ile android telefon bakmaya başladım ama kimisini işlemciden ötürü kimisini güncelleme ömründen ötürü, kimisini ise batarya ve hızlı şarjdan ötürü beğenmedim.İphonedaki performans, arayüz,uygulama desteği,kamera vs her konuda aradığım telefon diyebilirim.Ama şuan kararsızım.

Ankete oy verip hangisi neden daha mantıklı açıklamasınız ?
NOT:FANBOY lar yazmasın.
O bütçe de telefonlara 12 ay taksit oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,926
Üyeler
161,164
Son üye
Memooooo
Top Bottom