onlar orjinal parça yerine ucuz çin malı parçalar takıyorlar çabuk bozuluyor. 2. el almak daha mantılıArkadaşlar Getmobilde yenilenmiş z fold 3 var. Şuanda kozmetik durumu çok iyi 24.999 lira sizce değermi veya bu fiyatlara yakın başka varmı tavsiyeniz (katlanabilir istiyorum düz telefon önermeyin)
Hacı sence z fold 4 2. El mi yoksa Mi mix fold 2 yurtdışı mı25K ya 2. El Z Fold 4 alabilirsin kankam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yenilenmiş bomboş iş. O cihazın 3 farklı ekranı da çalmasıyla değişmiştir
Bencede öyle Ekran tam kapanmıyor aşırı kalın kumanda gibi duruyorFold5 altı alınmaz.
Evet o yüzden min 5 zaten. 4te olabilir ortasına dert edilmezse ama benim tercihim min 5 olurdu. Hatta mümkünse honor magic mi fold falanBencede öyle Ekran tam kapanmıyor aşırı kalın kumanda gibi duruyor
Mi mix fold 2 yurtdışı alınır mı? sence kaçağı 35 e buldum sıfır bunu mu almak mantıklı yoksa 2.el fold 44müEvet o yüzden min 5 zaten. 4te olabilir ortasına dert edilmezse ama benim tercihim min 5 olurdu. Hatta mümkünse honor magic mi fold falan
Yazılım olarak samsung. Donanımsal sanırım mi fold 2 idiMi mix fold 2 yurtdışı alınır mı? sence kaçağı 35 e buldum sıfır bunu mu almak mantıklı yoksa 2.el fold 44mü