Nasıl güzel bir şey olabilirBence bu güzel bir şey.
aslında iyi bir şey ama bunu ağlama seviyesine getirmen kötü tabikide yenile yenile alışırsın diye düşünüyorum
Burçların hiç bir bilimselliği olmadığı gibi tamamı da yalan ve uydurmadır. Yenilgiyi kabullenememek gayet güzel bir şey ben de öyleyimNasıl güzel bir şey olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
HOcam durum 2-1 di yanlışlıkla sonuca geç yaptım öyle oldu 6-7 yaşımdan beri var annem den Aslan burcusun ondandır diyor
azmini arttırır kazanmak için daha çok çalışırsın vs bunlar iyi yanları ama bu bi zaman sonra can sıkıyor bende de aynı durum var valorantta maç kaybedince çok sinir oluyorum mentalim aşırı düşüyor o gün daha da bişey yapasım gelmiyor.Nasıl güzel bir şey olabilir
Bende inanamıyorum burçlaraBurçların hiç bir bilimselliği olmadığı gibi tamamı da yalan ve uydurmadır. Yenilgiyi kabullenememek gayet güzel bir şey ben de öyleyim
azmini arttırır kazanmak için daha çok çalışırsın vs bunlar iyi yanları ama bu bi zaman sonra can sıkıyor bende de aynı durum var valorantta maç kaybedince çok sinir oluyorum mentalim aşırı düşüyor o gün daha da bişey yapasım gelmiyor.
Cs go oynarken böyleydi.azmini arttırır kazanmak için daha çok çalışırsın vs bunlar iyi yanları ama bu bi zaman sonra can sıkıyor bende de aynı durum var valorantta maç kaybedince çok sinir oluyorum mentalim aşırı düşüyor o gün daha da bişey yapasım gelmiyor.
ee sen niye fifa oynuyon o da rekabetçiİşte bu yüzden hikayeli oyunlar
Bende CS oynamayı bırakıp kendimi hikayeli oyunların arasına attımBende inanamıyorum burçlara
İşte bu yüzden hikayeli oyunlar
Cs go oynarken böyleydi.