Öneri Yepy nasıl bilirsiniz telefon almayı düşünüyorum?

Reaksiyon skoru
54
Bütçe
15000
Telefon alıcamda iphone 11 düşünüyorum ilanlara göre fiyatları çok ucuz insanlar 15 hatta bazıları 20 den satıyor ama yepy de en temiz seçeneğini seçince 64 GB 13000 TL çıkıyor alan var mı daha önce yada yakını alan

ip 11in alıncak yani gerçekten kalmadı bu arada.

Iphone 11 alınmaz. Alacaksan minimum iphone 13 al.
Valla ben kendim 11 kullanıyorum zaten işimi görüyor bunu kardeşime alcam samsung kullanıyordu sattım onu sadece site güvenilir mi onu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ip 11in alıncak yani gerçekten kalmadı bu arada.
Neden kendim kullanıyorum akıcı gündelik işimi görüyor

Valla ben kendim 11 kullanıyorum zaten işimi görüyor bunu kardeşime alcam samsung kullanıyordu sattım onu sadece site güvenilir mi onu bilmiyorum

gündelik işi benim kaçak xioami de görüyor o yönden bakmamak lazım

bence yenilenmiş almayın.

günlük işleri görsün istiyorsan iphone almana gerek yok bence. daha uygun olana sıfır telefonda alabilirsin.

gündelik işi benim kaçak xioami de görüyor o yönden bakmamak lazım
günlük işleri görsün istiyorsan iphone almana gerek yok bence. daha uygun olana sıfır telefonda alabilirsin.

Ya öyle diyorsunuz evet fakat ben androidden iyi gelmiyor fotoğrafları sorun galerisi sorun icloud daha iyi geliyor bana ki telefondanda pek bişey beklemiyorum oyun oynayan birisi değilim sosyal medyaya giriyorum kamerasıda işimi görüyor ondan kardeşimde aynı samsungu sıfır almıştı fakat bin pişman ısınıp takılıp duruyor denemek için oyun giriyor 120hz ekranı fakat 10 dk sonra ısınıp fps düşüyor 40-50'lere mesela.

bence yenilenmiş almayın.

Neden hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri