Güvenlikçi abilere sordum ne yapıyım diye kır at dediler ben de hani önemli bir şey belki biri kazara düşürmüştür dedim sen en iyisi bizever bi' 3-5 gün bizde kalsın dediler verdim adamlara.Yok sim karti takip tt yi arasin
Hocam güvenlikçi abilere verdim sitedeki deneyeceklermiş o çözümütelefonuna tak rehberindeki numaralardan birini ara de bu kiminse sim kartını kaybetmiş gelsin benden alsın de mis gibi çözüm....
Sim kart kilidini nasıl açmayı düşünüyorsun?telefonuna tak rehberindeki numaralardan birini ara de bu kiminse sim kartını kaybetmiş gelsin benden alsın de mis gibi çözüm....
Belki yoktur kilidi.Sim kart kilidini nasıl açmayı düşünüyorsun?
@Garip Kont
Eminim ki vardır.Belki yoktur kilidi.
En iyisi.Düşüren kişinin kim olduğunu bilmiyorum ama sitenin güvenliğine vericem sanırım
Bir ihtimal kardeş bir ihtimal yoktur kilidi denemekten ne kaybederiz ki hayatta hep denemediğimiz için kaybediyoruzSim kart kilidini nasıl açmayı düşünüyorsun?
@Garip Kont
-silindi (Yanlış biliyormuşum )Bence hattı tak sımkarttan rehberi yükle,"annem","babam" yazan kişilerden birini sra çocuğunuz sımkartı kaybetmiş de.
Kaybeden 30 yaşındaki bir dayıysa bilemem.
Denediğim içinde bir çok şeyi kaybettim, denemezsen kaybetmezsin de ama bunun bu konuyla alakası yok denenebilirdi.Bir ihtimal kardeş bir ihtimal yoktur kilidi denemekten ne kaybederiz ki hayatta hep denemediğimiz için kaybediyoruz
Sen de haklısın güzel insan herşeyin hayırlısı.Denediğim içinde bir çok şeyi kaybettim, denemezsen kaybetmezsin de ama bunun bu konuyla alakası yok denenebilirdi.
Sanırım arkadaş vermiş güvenliğe yani tartışmaya gerek yok.
Güvenliğe ver.Sitenin içinde dolaşırken böyle bir cihaza denk geldim SIM kartına benziyor bunu ne yapmalıyım siteni güvenliğine falan mı vereyim birisi düşürmüş galiba?
Verdim zaten 3-4 gün bizde kalsın birisi sorarsa veririz dedilerGüvenliğe ver.