ÇORUM_LEBLEBİ_19
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
Sorun yaşarmıyım pc ye zarar gelme ihtimali varmıdır ?
yokSorun yaşarmıyım pc ye zarar gelme ihtimali varmıdır ?
Bişey olmaz da yerde nasıl HDD buldun laSorun yaşarmıyım pc ye zarar gelme ihtimali varmıdır ?
Bende bilmiyorum orasını denk geldiBişey olmaz da yerde nasıl HDD buldun la
Bozuk olması hariç bi sorun olurmu ?bozuktur büyük ihtimal
belli olmaz bence riske değmez sonucta hdd hassas bir şey düşse sallansa hemen disk arızalanıyor hasar alıyor zaten bozuktur at çöpe gitsinBozuk olması hariç bi sorun olurmu ?
Ben pc ye zarar gelirmi diye sormuştum hdd nin başına neler gelebileceğini biliyorum az çokbelli olmaz bence riske değmez sonucta hdd hassas bir şey düşse sallansa hemen disk arızalanıyor hasar alıyor zaten bozuktur at çöpe gitsin
bende belli olmaz dedim riske değmez kaç gb ki ztn üstünde yazar baksanaBen pc ye zarar gelirmi diye sormuştum hdd nin başına neler gelebileceğini biliyorum az çok
yok gelmez ama çalıştıktan sonra içinde veri varsa eğer direk formatla diski içinde virüs olabilir ve pc ne sıçrayabilirBen pc ye zarar gelirmi diye sormuştum hdd nin başına neler gelebileceğini biliyorum az çok
500gb seagate baracuda bende zaten 1tb ssd var takviye olarak işimi göreceği için soruyorumbende belli olmaz dedim riske değmez kaç gb ki ztn üstünde yazar baksana
500 ler kalmadı büyük ihtimal eski hasarlı yeri varmı gözle görülen500gb seagate baracuda bende zaten 1tb ssd var takviye olarak işimi göreceği için soruyorum