Neler Yeni

Yerel Seçimlerde Oy Kullanmadım. (GÜNCEL)

DarKaLoN3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökdeniz Bayraktar
Yerel seçimlerde tamamı ile kişisel bir tercih olarak oy kullanmadım.

Hem oyumun hiç bir değeri olmadığını hem de oy kullansam dahi hiç bir şeyin beni mutlu etmeyeceği için içimde hiç bir heyecan olmadığı için oy kullanmadım.

Oy kullanmamamın bir diğer sebebi de oyumu kullanacağım okulun bulunduğu yer karşıyaka mahallesinde samsunlular bilir neresi olduğunu oranın genelde kekolar, ayyaşlar ve eli bıçaklı çocuklar ile doludur.

Zamanında orda otururken çok fazla kavgaya karıştığım için orda bulunmak benim için gerçekten can güvenliğim olmadığı için gitmek istemedim.
Yusufluk falan saymayın bunu onlar nerden baksan tek ıslık ile 10 20 kişi olan iğrenç isnanlar hiç birini de sevmiyorum. Alayı da meth cinin teki.
Örnek olarak cumhur başkanı seçmi de oradaydı gittiğimde geri dönüşte bir kaç kişi takip edip sorguya çektiği olmuştu.
Bu yüzden gitmiyorum.

Her neyse bir de oy vermemenin cezası varmış bakalım gerçekten ceza yiyor muyuz göreceğiz.

Ceza yersem burdan güncelleyeceğim.
dayı yollar yapılsın diye akp ye verdim hem büyük şehiri hemde ilçeyi akp kazandı aw :D

Gif Man

80+ Gold
Demek istediğini anlıyorum fakat iki boş adam yüzünden ben bıçak yeme ihtimalini göze alamam.

Bro beyin cerrahı tanıdığım var elinde senin için yedek beyin var mı soracağım.
Senin neden oy kullanmadığını ne yapalim arkadasım teknoloji forumunda?

Ne konu ama!
Cem Yılmaz GIF - Cem Yılmaz GIFs

BGSGP

80+ Bronze
Ülke 1 yıl önce elden gitti zaten boşver. Her yere reklam afişleri asılmaya başlanmasaydı emin ol ülkenin %20'si seçimin bugün olduğunu bilmezdi :D (abarttım sanırım da anladın işte.)

Yine akepe alacak. vaatlerin %500'ünü gerçekleştirmeyecek falan filan. omeygat ilk defa oluyor çok heyecanlıyım ülke değişime gidiyo falan filan 💀 (!)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,507
İsim
uwu
Kusura bakma ama görüşün çok saçma sırf AKP ve CHP mi var işte bu yüzden bu ülke hep çıkmaza giriyor kendi elimizle kendimize ceza veriyoruz farkında değiliz
ben orda zafer partisinin daha farkına varılmadığını ifade etmeye çalıştım zaten ben ne CHP ne de AKP destekliyorum ülkemin yararına kimse o

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben orda zafer partisinin daha farkına varılmadığını ifade etmeye çalıştım zaten ben ne CHP ne de AKP destekliyorum ülkemin yararına kimse o
Zafer partisi ile olacak bişey de değil zaten bu algı ve zihniyet değişmesi lazım önce

Gif Man

80+ Gold
Ülke 1 yıl önce elden gitti zaten boşver. Her yere reklam afişleri asılmaya başlanmasaydı emin ol ülkenin %20'si seçimin bugün olduğunu bilmezdi :D (abarttım sanırım da anladın işte.)

Yine akepe alacak. vaatlerin %500'ünü gerçekleştirmeyecek falan filan. omeygat ilk defa oluyor çok heyecanlıyım ülke değişime gidiyo falan filan 💀 (!)
Büyük Bir Uyanışın Başlangıcı Olur İnşallah .

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,507
İsim
uwu
Zafer partisi ile olacak bişey de değil zaten bu algı ve zihniyet değişmesi lazım önce
bu zihniyet zor değişir örn babam.

bu gün babama telefonu sordum (yazın için) babamda şırnakta tanıdık var ordan hallederiz dedi . iftar için teyzem gildeydik a haber açık tv de baba 16k lık telefona 40k verirken hiç zoruna gitmiyor mu dedim oda tayip mi ekonomiyi bozdu alabiliyoz mu alıyoz dedi. (cahil benim babam maalesef )

2. olarak ta muhtar adayı seçilmiş adam muhtarlık eve yakın davul , zurna çalıyorlar havaya ateşte ediyorlar hiç etrafta milleti düşünmüyor bide muhtar olacak şahıs o yorgun mermi birisine isabet etse o vicdan azabından uyuyabilecek mi hiç bunu düşünmezler

MOON_MVR

80+ Bronze
Beyler şöyle bi numaradan arandım ırmak karakoluna çağrıyorlar sizce harbi ceza mı yedim yoksa?

Öğlen 12:30 da çağırdılar beni gideceğim.

WhatsApp Image 2024-04-01 at 8.33.22 AM.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
Yerel seçimlerde tamamı ile kişisel bir tercih olarak oy kullanmadım.

Hem oyumun hiç bir değeri olmadığını hem de oy kullansam dahi hiç bir şeyin beni mutlu etmeyeceği için içimde hiç bir heyecan olmadığı için oy kullanmadım.

Oy kullanmamamın bir diğer sebebi de oyumu kullanacağım okulun bulunduğu yer karşıyaka mahallesinde samsunlular bilir neresi olduğunu oranın genelde kekolar, ayyaşlar ve eli bıçaklı çocuklar ile doludur.

Zamanında orda otururken çok fazla kavgaya karıştığım için orda bulunmak benim için gerçekten can güvenliğim olmadığı için gitmek istemedim.
Yusufluk falan saymayın bunu onlar nerden baksan tek ıslık ile 10 20 kişi olan iğrenç isnanlar hiç birini de sevmiyorum. Alayı da meth cinin teki.
Örnek olarak cumhur başkanı seçmi de oradaydı gittiğimde geri dönüşte bir kaç kişi takip edip sorguya çektiği olmuştu.
Bu yüzden gitmiyorum.

Her neyse bir de oy vermemenin cezası varmış bakalım gerçekten ceza yiyor muyuz göreceğiz.

Ceza yersem burdan güncelleyeceğim.
Oy kullanma oranı çok düşük merak etme bir ceza yiyeceğini sanmıyorum.350 kişilik bir sandıkta 81 kişi gelmemiş dün mesela bunun örnekleri çoktur

Top Bottom