Neler Yeni

Yerli Kovid-19 aşısında deneme aşamasına geçildi!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Çokta mantıklı yapıyorlar zaten yapacağı işte zorlanacaklar üstüne buranın da ayrı zorluğu var neden bir işi daha kolay yapmak varken neden daha zor yapasın ki üstüne kolay yapınca gelirin de fazla oluyor.
İşte bu yüzden doğruluğu veya yanlışlığı yönünde tartışmak istemem dedim. Ama mâdem böyle olacaktık, Kurtuluş Savaşı neden verildi diye de sormaktan geri duramıyorum. Değmezmiş...

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

T.P.G.

80+ Titanium
Tam olarak bende bunu söylüyorum. Yurt dışına giden kalifiyeli insanlar, her türlü buradakinden daha iyi yaşar. Çünkü, vakti zamanında o ülkelerdeki insanlar fedâkarlık yaptı ve bu gelişimi gösterdi. Biz de fedâkarlık yapar ve bu gelişimi gösterirsek, 50 yıl sonra bizim ülkemize gelmek isterler. Onların durumunda oluruz. Yapmazsak, 50 yıl sonra da yerimizde sayarız.
Bu beyinle çok çok çok zor, yönetimin değişmesi gerek maalesef

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
İşte bu yüzden doğruluğu veya yanlışlığı yönünde tartışmak istemem dedim. Ama mâdem böyle olacaktık, Kurtuluş Savaşı neden verildi diye de sormaktan geri duramıyorum. Değmezmiş...
Gerçekten çıkmaza girdik iki ucu b*klu deynek.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Buna katılmıyorum, en azından ben çocuklarıma aileme daha iyi bir yaşam sürdürmek isterim burada kalmaktansa.
Burada kalıp, ülkenin gelişimine katkı sağlarsan; çocukların, torunların ve hatta yeğenlerinle onların torunları da rahat bir hayat sürecek. Gelişmediğimiz durumda, ardında kalanlar yine şimdiki gibi yaşamaya devam edecek.

T.P.G.

80+ Titanium
Vatan haini zorluğa dayanamıyorsun.
''üLkEnİ gELiŞtİr gAvUrLaRı dEeL''

Ne yapayım 60 sene hayatımın 16 sında okul okuyup kalanında sürüneyim mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada kalıp, ülkenin gelişimine katkı sağlarsan; çocukların, torunların ve hatta yeğenlerinle onların torunları da rahat bir hayat sürecek. Gelişmediğimiz durumda, ardında kalanlar yine şimdiki gibi yaşamaya devam edecek.
''üLkEnİ gELiŞtİr gAvUrLaRı dEeL''

Ne yapayım 60 sene hayatımın 16 sında okul okuyup kalanında sürüneyim mi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bu beyinle çok çok çok zor, yönetimin değişmesi gerek maalesef
Yönetimi devralmaya çalışanlar; "Onu kapatacağız, bunu yasaklayacağız." deyip duruyor. Yönetimdekiler ise, her gün yeni bir vizyon geliştiriyor. Okumuş görmüş insansın, benden de daha kalifiyelisin muhtemelen ama bunları nasıl göremiyorsun; hayret ediyorum.

Sırf, İstanbul'daki Deneyap Atölyelerinin başına gelenler bile sinir bozucu. Gündem olması gereken bir mesele ama kimsenin haberi yok.

T.P.G.

80+ Titanium
Yönetimi devralmaya çalışanlar; "Onu kapatacağız, bunu yasaklayacağız." deyip duruyor. Yönetimdekiler ise, her gün yeni bir vizyon geliştiriyor. Okumuş görmüş insansın, benden de daha kalifiyelisin muhtemelen ama bunları nasıl göremiyorsun; hayret ediyorum.

Sırf, İstanbul'daki Deneyap Atölyelerinin başına gelenler bile sinir bozucu. Gündem olması gereken bir mesele ama kimsenin haberi yok.
Reis zaten ben yönetimden kastım meclisin kendisi. Şu an oy vereceğim tek insan yok. İlla birine vermem gerekirse sadece AKP'ye veririm ama diğer partilere zıkkım yok benden.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Reis zaten ben yönetimden kastım meclisin kendisi. Şu an oy vereceğim tek insan yok. İlla birine vermem gerekirse sadece AKP'ye veririm ama diğer partilere zıkkım yok benden.
Bu yoruma o kadar çok katılıyorum ki; Ak Parti içerisinde bile, sırf sömürü için duran büyük bir kitle var. Mecliste zaten teröristler yer edinmiş. Onları destekleyenler de var epeyce. Tüm bunların değişmesi için, devrim niteliğinde bir hareket gerekiyor. Bu da gerçekten çok zor.

Ben Ak Parti'yi değil; bazı bakanları ve Erdoğan'ı savunuyorum. Gerisi umurumda olmaz. Pakdemirli'nin çıkarmaya çalıştığı kanun, halkı köle edecek; kimsenin ruhu duymuyor. Sağlık Bakanı çalışıyor çalışıyor ama yanlış yaptığı şeyler var bir sürü. Milletvekilleri zaten koltukla bir yerlerini büyütüp, para almaktan başka halta yaramıyorlar. Arada da, ilkokul çocukları gibi kavga yapıyorlar. Sistem bozuk yani...

T.P.G.

80+ Titanium
Bu yoruma o kadar çok katılıyorum ki; Ak Parti içerisinde bile, sırf sömürü için duran büyük bir kitle var. Mecliste zaten teröristler yer edinmiş. Onları destekleyenler de var epeyce. Tüm bunların değişmesi için, devrim niteliğinde bir hareket gerekiyor. Bu da gerçekten çok zor.

Ben Ak Parti'yi değil; bazı bakanları ve Erdoğan'ı savunuyorum. Gerisi umurumda olmaz. Pakdemirli'nin çıkarmaya çalıştığı kanun, halkı köle edecek; kimsenin ruhu duymuyor. Sağlık Bakanı çalışıyor çalışıyor ama yanlış yaptığı şeyler var bir sürü. Milletvekilleri zaten koltukla bir yerlerini büyütüp, para almaktan başka halta yaramıyorlar. Arada da, ilkokul çocukları gibi kavga yapıyorlar. Sistem bozuk yani...
Erdoğan'ın dış politikası iyi bence. Sadece Dışişleri Bakanı olsun ama başka bir işe karışmasın. Ekonomi bakanının da değişmesi gerek bu adamı hiç sevmedim.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Erdoğan'ın dış politikası iyi bence. Sadece Dışişleri Bakanı olsun ama başka bir işe karışmasın. Ekonomi bakanının da değişmesi gerek bu adamı hiç sevmedim.
O adamı bende sevmiyorum. Kariyerine bakınca epey dolu görünüyor ama halk bazında etkisi hissedilmiyor. Enerji bakanıyken daha iyiydi sanki.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 ile ilgili yerli aşı çalışmasının yürütüldüğü Tekirdağ'daki laboratuvarda incelemede bulunan Sağlık Bakanı Koca'dan bilgi aldı.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Önemli bir gelişme taktir ettim umarım vatana millete hayırlı olur.
Kaynak: https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/ye...an-uzerinde-deneme-asamasina-gecildi-/1994576
Bu arada haberi eksik paylaşmışım insan üzerinde deneme aşamasına geçildi.
İçinde Ampul var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,446
Üyeler
167,656
Son üye
kaan066
Top Bottom