$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 19,480
20 Sene öncesinin performansında olsa bile kalkınalım cCc![]()
Quake 3 açarmı abe ?
20 Sene öncesinin performansında olsa bile kalkınalım cCc![]()
mobil üretim hedefleniyormuş reisASkeri sistemlerde pek çok şeyi yapıyorlar. ben yakından takip ediyordum bir ara projem gereği, çok büyük işler yapılıyor.
Ama kişisel kullanım için ticari ürünler üretmiyorlar![]()
Sanırım askeriye gibi alanlarda kullanılacak. Bu yüzden satın alınabilecek bir şey olacakmış gibi durmuyor. Başlangıç olarak düşünebiliriz.Şu teknolojik ürünlere biraz daha global e uygun isim verseler keşke çakıl ne...
offf 17 25 aralığı demiş , revdeis de çok ince koymuş lafı1725 pin aşırı ince siyaseti takip etmeyen anlayamaz bu arada![]()
17-25 aralık1725 ne demek?
Reis Bu biraz ağır olmadı mı ? Silivri biletini hazırlasınlar istiyorsun galiba
28 şubatıda aratın sonra ağırlığı belli olur.offf 17 25 aralığı demiş , revdeis de çok ince koymuş lafı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
17-25 aralık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis Bu biraz ağır olmadı mı ? Silivri biletini hazırlasınlar istiyorsun galiba
MGK Toplantısı.Sincandan Palet Sesi Duyuyorum Bi sn28 şubatıda aratın sonra ağırlığı belli olur.
Gta vice açar gta sa yı bilememGTA açar mı
![]()
İşte milli çip Çakıl! Qualcomm işine bak koçum
Yerli ve milli işlemcimiz Çakıl, gelecekte Türkiye'nin teknoloji stratejisinin yapı taşı olabilir!www.teknolojioku.com
Beyler yıllardır dile getirdiğimiz şey gerçek oluyor galiba askeri de olsa bir işlemci ürettik![]()
AMD de İlk Olarak öyle başlamıştıSanırım askeriye gibi alanlarda kullanılacak. Bu yüzden satın alınabilecek bir şey olacakmış gibi durmuyor. Başlangıç olarak düşünebiliriz.