hamster kasmada ne kasarsan kas knkBlum gibiymiş bu da bunla birlikte heralde 6 7 tane coin kasıyorum.d
hamster kasmada ne kasarsan kas knkBlum gibiymiş bu da bunla birlikte heralde 6 7 tane coin kasıyorum.d
Neden öyle dedinhamster kasmada ne kasarsan kas knk
69m kulanıcı adam akılı yatırım almamış bir proje için çok fazla ha bende bilemem belki gizli yatırımcıları fln vardır onu kimse bilemez de olsa bile 69m kulanıcıya o kadar para dağıtıcaklarını sanmıyorumNeden öyle dedin
Bana da öyle geliyor o bide tapswapın aşırı fazla kullanıcısı var ama tapswapın yatırımcısı var diyorlar69m kulanıcı adam akılı yatırım almamış bir proje için çok fazla ha bende bilemem belki gizli yatırımcıları fln vardır onu kimse bilemez de olsa bile 69m kulanıcıya o kadar para dağıtıcaklarını sanmıyorum
ondan da umudum yok solana ile yoları ayırmış diye duydum sadece solana resmi var olması onun yatırımcısı olduğu anlamına gelmez hamsterin bu kadar kulanıcısı bulunma sebebi binence resmi olması oyunda ama asıl kasmaları gereken blumBana da öyle geliyor o bide tapswapın aşırı fazla kullanıcısı var ama tapswapın yatırımcısı var diyorlar
Telegram üzerindeki bütün yatırım birimleri dolandırıcı oluyor, hele hele instagram gibi yerlerde sponsorluk veriyorlarsa onlardan kesinlikle uzak dur.yescoin adında bir coin var telelgramda çalışma mantığını, kazandırır mı kazandırmaz mı, cihaza zararı var mıdır bilen aydınlatabilir mi
notcoin dolandırıcı değildi.Telegram üzerindeki bütün yatırım birimleri dolandırıcı oluyor, hele hele instagram gibi yerlerde sponsorluk veriyorlarsa onlardan kesinlikle uzak dur.