bilgisayar aşırı ısınıyomu ve sürekli yüksek sıcaklıklardamı kullanıyosunBöyle bir sorunla karşılaştım sonrasında tekrardan bilgisayar açıldı.Şuan ekran düzgün sorun ne olabilir? Alıntıyı görüntüle
Servise götürün hocam aynı durum ekran kartında olmuştu vram veya chpiset kaynaklı oluyor bu hataBöyle bir sorunla karşılaştım sonrasında tekrardan bilgisayar açıldı.Şuan ekran düzgün sorun ne olabilir? Alıntıyı görüntüle
çkö kömkimonsterin yeni acilma ekrani hep siyah olmaz demis kendi logosunun rengini koymus slkdfnmksl;dfn
Dediğim gibi bir servise gitmekte fayda var soğuk lehime düşmüş olabilir yüksek. Isılarda çalışıyor bu cihazlar çünkü bazı cihazlarda soğuk lehime düşünce pc ısınmadan oyunlardan atabiliyor bile denk geldi çünkü farklı ürünlerde farklı zamanlarda başımaBöyle bir sorunla karşılaştım sonrasında tekrardan bilgisayar açıldı.Şuan ekran düzgün sorun ne olabilir? Alıntıyı görüntüle
İlk defa oldu, çift ekran kullanıyorum bi anda laptop siyah ekran veriyor canlar çalışsada görüntü gelmiyorsürekli oluyormu ilk defamı oldu
Tamamdır teşekkür ederimServise götürün hocam aynı durum ekran kartında olmuştu vram veya chpiset kaynaklı oluyor bu hata
Herkese cevap yazamadım ilginiz için teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri bios sürümü eski olduğundan kaynaklandığını söyledi benzer bi sorun yaşayan arkadaş olursa yardımcı olur belki tekrar teşekkür ederimBöyle bir sorunla karşılaştım sonrasında tekrardan bilgisayar açıldı.Şuan ekran düzgün sorun ne olabilir? Alıntıyı görüntüle