Neler Yeni

Yeşil çizgiler aniden siyah gelen siyah ekran

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ulaş Kalkan
Böyle bir sorunla karşılaştım sonrasında tekrardan bilgisayar açıldı.Şuan ekran düzgün sorun ne olabilir?
IMG-20220607-WA0002.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
monsterin yeni acilma ekrani hep siyah olmaz demis kendi logosunun rengini koymus slkdfnmksl;dfn

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
Böyle bir sorunla karşılaştım sonrasında tekrardan bilgisayar açıldı.Şuan ekran düzgün sorun ne olabilir? Alıntıyı görüntüle
Dediğim gibi bir servise gitmekte fayda var soğuk lehime düşmüş olabilir yüksek. Isılarda çalışıyor bu cihazlar çünkü bazı cihazlarda soğuk lehime düşünce pc ısınmadan oyunlardan atabiliyor bile denk geldi çünkü farklı ürünlerde farklı zamanlarda başıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
ekran karti veya monitor arizalanmistir servis tek cozum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ulaş Kalkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürekli oluyormu ilk defamı oldu
İlk defa oldu, çift ekran kullanıyorum bi anda laptop siyah ekran veriyor canlar çalışsada görüntü gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servise götürün hocam aynı durum ekran kartında olmuştu vram veya chpiset kaynaklı oluyor bu hata
Tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir sorunla karşılaştım sonrasında tekrardan bilgisayar açıldı.Şuan ekran düzgün sorun ne olabilir? Alıntıyı görüntüle
Herkese cevap yazamadım ilginiz için teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri bios sürümü eski olduğundan kaynaklandığını söyledi benzer bi sorun yaşayan arkadaş olursa yardımcı olur belki tekrar teşekkür ederim

Son düzenleme:
Top Bottom