Yeter artık mavi ekran !

Hayır yok. Ödevlerini falan usb’ye yedekle. Bana donanımsal bir sorun gibi geldi o yüzden az ihtimal ama yine de dene
Minidump da donanımsal bir sorun göremedim muhtemelen farklı bir şey var.

Yani iç donanımla bir alakası yok değil mi hocam ram,ssd,...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ram i sınıyorum şuan %100 olunca biticek sorun varsa görünecekmiş. Burada öyle yazıyor

Rande herhangi bir sorun çıkmadı xmp profili hala kapalı durumda şuan bir valorant deneyeceğim mavi ekran vs. verecek mı?

Ramde herhangi bir sorun çıkmadı xmp profili hala kapalı durumda şuan bir valorant deneyeceğim mavi ekran vs. verecek mı?

Son düzenleme:
2. Etap 2 ram var ise birini tak oyle dene mavi ekran geliyorsa 2.sini tak digerini
Yani iç donanımla bir alakası yok değil mi hocam ram,ssd,...

Ram i sınıyorum şuan %100 olunca biticek sorun varsa görünecekmiş. Burada öyle yazıyor

Rande herhangi bir sorun çıkmadı xmp profili hala kapalı durumda şuan bir valorant deneyeceğim mavi ekran vs. verecek mı?

Ramde herhangi bir sorun çıkmadı xmp profili hala kapalı durumda şuan bir valorant deneyeceğim mavi ekran vs. verecek mı?
Videpkartta full performans uygula calisma devam ederse videokartta sorunsuz demektir o zaman ramlar ve videokart elemis olursun ana karta yogunlas anakart v3ya cpu

2. Etap 2 ram var ise birini tak oyle dene mavi ekran geliyorsa 2.sini tak digerini

Videpkartta full performans uygula calisma devam ederse videokartta sorunsuz demektir o zaman ramlar ve videokart elemis olursun ana karta yogunlas anakart v3ya cpu

MALESEF 1 adet ram var 8gb 3200 mhz kingston

Ben olsam USB ile windowsu baştan kurarım
Bende de çıkıyor temiz kurulum yaptım bütün sürücüleri güncelledim scannow yaptım hala çıkıyor ve kimse nedenini bilemiyor.

Günde 5 6 kez çıkıyordu ama temiz kurulum yapınca 2 günde bir çıkmaya başladı
usta keşke çözebilsek şu hataları artık gerçekten baydı 1-2 gün düzelir gibi oldu bugün derste yine attı 4-5 defa
vatanı daha aramadım ama belki arar konuşur sistemdeki soruna onlarında bakmasını isterim sistem en fazla 3 4 aylık daha oyundayken atmıyor derste atıyor q

usta keşke çözebilsek şu hataları artık gerçekten baydı 1-2 gün düzelir gibi oldu bugün derste yine attı 4-5 defa
vatanı daha aramadım ama belki arar konuşur sistemdeki soruna onlarında bakmasını isterim sistem en fazla 3 4 aylık daha oyundayken atmıyor derste atıyor q
Bende vatandan aldım ve 4 ay olmadı daha gerçeği oraya gittim kimse bir şey bilmiyor herkes sallıyor hatta birisi monitörden kaynaklı demişti, yok daha neler az kalsa koltuktan kaynaklı dicekler

Bende vatandan aldım ve 4 ay olmadı daha gerçeği oraya gittim kimse bir şey bilmiyor herkes sallıyor hatta birisi monitörden kaynaklı demişti, yok daha neler az kalsa koltuktan kaynaklı dicekler
Gerçekten öyle dediyse ne üzücü bir durum umarım banada demezler. Bu kadar para verdikten sonra hizmet alamayacaksak ne ala memleket.

Gerçekten öyle dediyse ne üzücü bir durum umarım banada demezler. Bu kadar para verdikten sonra hizmet alamayacaksak ne ala memleket.
Birde zamanında 1660 ı 7 bine vermişlerdi. Vatan pişmanlıktır

Akşam yaptığım şeyler mavi ekran vermeye devam ediyordu.
Memtest yaptım erors 0
Ssd ve hdd eror scan testi 0 risk
Bazı uygulamalar yükledim gördüğüm hatalar bunlar nasıl düzelir?

Ekler

• 20210402_195210.jpg
    20210402_195210.jpg
    2.3 MB · Hit: 46
  • 20210402_183745.jpg
    20210402_183745.jpg
    3.3 MB · Hit: 46
  • 20210402_183731.jpg
    20210402_183731.jpg
    3.9 MB · Hit: 56
  • 20210403_012739.jpg
    20210403_012739.jpg
    2.1 MB · Hit: 57
  • 20210403_013020.jpg
    20210403_013020.jpg
    3 MB · Hit: 57
Akşam yaptığım şeyler mavi ekran vermeye devam ediyordu.
Memtest yaptım erors 0
Ssd ve hdd eror scan testi 0 risk
Bazı uygulamalar yükledim gördüğüm hatalar bunlar nasıl düzelir?
Sorun işlemci olabilir. Auto boost falan diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,751
Üyeler
191,160
Son üye
mutibaba
Geri