Neler Yeni

Yeter artık mavi ekran !

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Opera ve Kaspersky'ı görmemin sebebi eski minidump dosyalarını atmış olmanız. Sanırsam karıştırdınız. Çünkü bunlar 30 Mart ve 2 Nisan'da aldığınız mavi ekranların minidumpları.

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
! Güncelleme !
Ssdye format attım.
Windows rufus aracılığı ile kuruldu.
Win güncellemeleri yapılıyordu fakat yine mavi ekran verdi şuan hata services expretion vs. yazıyordu.
Güncellemeler tamamlandıktan sonra geri dönüş vs. Yapicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncellemeleri yaptım fakat bazı defender güncellemeleri hata dedi yüklenmedi.
Şuan yine mavi ekran yiyip geri geldim win32kfull.sys dosya uzantısı verdi.

Son düzenleme:

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
! Güncelleme !
Ssdye format attım.
Windows rufus aracılığı ile kuruldu.
Win güncellemeleri yapılıyordu fakat yine mavi ekran verdi şuan hata services expretion vs. yazıyordu.
Güncellemeler tamamlandıktan sonra geri dönüş vs. Yapicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncellemeleri yaptım fakat bazı defender güncellemeleri hata dedi yüklenmedi.
Şuan yine mavi ekran yiyip geri geldim win32kfull.sys dosya uzantısı verdi.
Minidump dosyalarını paylaşır mısınız?

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Minidump dosyalarını paylaşır mısınız?
Hocam msji yeni gördüm k.b en son yazdığımdan sonra temiz kurulum ile ekran kartı kurdum. Chipset driverini kurdum. Ve valo yükleyip oyun oynadım. Nette gezdim şimdilik tekrarmavi ekran vs vermedi. Yarın paylaşacağım müsait olunca dump dosyasını
Ayrıca en son hatayı 17.52 saatinde aldım diye hatırlıyorum sonrasında hata vs vermedi. Umarım vermez cverir ise büyük ihtimalle pzrtesi vatana gidecegim.

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Arkadaşlar 2 gün oldu derslere girdim. Oyun oynadım. Nette gezdim vs. vs. sanırım düzeldi. 2gündür herhangi bir hata almadım. SSD ye format atmıştım(buradaki arkadaşların önerisi ile) opera vs. yüklemedim çünkü bazı arkadaşlar hata verdiriyor dedi. Mozilla kullanıyorum. Şuan ihtiyacım olan bazı programları kurdum. Eğer mavi ekran alan varsa benimde tavsiyem format atması, bilmediği driverları yüklememesi, güncel bir şekilde sistem taraması yapması,sistemde bir sorun çıkarsa sfc scannow veya restorahealth yapması. İlerleyen dönemlerde mavi ekran alırsam belki yeni bir konuyla gelebilirim. Ama şuan da her şey harika
Yardım eden her arkadaşa teşekkür ederim. Adminden ricam konuyu kitleyebilir artık teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,484
Üyeler
167,984
Son üye
Kozmos369
Top Bottom