Neler Yeni

Yeterli protein almadan kas yapılır mı

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
Güçlenmek için tekrardan spor salonuna yazılmayı düşünüyorum daha önce gitmiştim fakat yağ yakma amaçlı gidiyordum ve hedefimede ulaştım 20 kilo verdim ama şimdide biraz güçsüz hissediyorum kendimi kas yapmak istiyorum. Sorum şu gerekli protein miktarını almadanda kas yapılır mı illa protein tozu almam gerekicek mi?

-CrawL

80+ Gold
protein tozu almana gerek yok. Protein tozu kullanmadanda günlük olarak ihtiyacın olan protein ihtiyacını karşılayabilirsin. Ben spordan önce ve sonra protein için tavuk pilav+2haşlanmış yumurta yiyorum.

Berke Fitness

80+ Bronze
Güçlenmek için tekrardan spor salonuna yazılmayı düşünüyorum daha önce gitmiştim fakat yağ yakma amaçlı gidiyordum ve hedefimede ulaştım 20 kilo verdim ama şimdide biraz güçsüz hissediyorum kendimi kas yapmak istiyorum. Sorum şu gerekli protein miktarını almadanda kas yapılır mı illa protein tozu almam gerekicek mi?
Günlük yeterli protein miktarını alamıyorsan protein tozu kullanmanı öneririm. Yeterli protein alamazsan kas yapamazsın

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günlük yeterli protein miktarını alamıyorsan protein tozu kullanmanı öneririm. Yeterli protein alamazsan kas yapamazsın
Eğer almam gereken protein miktarı masraflı olursa protein tozu kullanırım muhtemelen daha uygun olur diye düşünüyorum bir hesaplama yapıcam. Ve gereken protein miktarını sadece idman günlerinde mi almalıyım yoksa her gün mü bilginiz var mı?

ben hiç protein vb almadan toz anlamında kas yaptım her sabah yumurta ye atıştırmalık yer fıstıgı haftada 2-3 gün et -tavuk ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence gerek yok toza yaşın ve boyun kg kaç?

Berke Fitness

80+ Bronze
Eğer almam gereken protein miktarı masraflı olursa protein tozu kullanırım muhtemelen daha uygun olur diye düşünüyorum bir hesaplama yapıcam. Ve gereken protein miktarını sadece idman günlerinde mi almalıyım yoksa her gün mü bilginiz var mı?
Kaslar antrenmandan sonra 48 saate kadar gelişim gösterir. Antrenman yapmadığın günler de aynı derecede protein almalısın

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaslar antrenmandan sonra 48 saate kadar gelişim gösterir. Antrenman yapmadığın günler de aynı derecede protein almalısın
Protein tozu vücudumda herhangi bir sağlık sorununa neden olur mu örnek karaciğer yağlanması birde yaşım 15.

Top Bottom