A_TURAN_A
80+ Bronze
teşekkür ederim hocam bunu aldım klavyesi de varmış birde kulaklık hediyeliymişHem vergi indirimine dahil hem de 2 ay erteleme var. Bu da alınabilir.
teşekkür ederim hocam bunu aldım klavyesi de varmış birde kulaklık hediyeliymişHem vergi indirimine dahil hem de 2 ay erteleme var. Bu da alınabilir.
Onlar faturaya dahil ise vergi indirimi olmaz. Sadece tablet olması lazım faturada.teşekkür ederim hocam bunu aldım klavyesi de varmış birde kulaklık hediyeliymiş
fatura da olursa yeni düzenlenmiş fatura talep edersem düzeltiyorlar.Onlar faturaya dahil ise vergi indirimi olmaz. Sadece tablet olması lazım faturada.
.huaweinin siteden al aynı fiyat uzatılmış garanti 6 ay ekran garantisi falan varfatura da olursa yeni düzenlenmiş fatura talep edersem düzeltiyorlar.
hepsiburada yanında 800 liralık bluetooth kulaklık veriyormuş birde nays ile alınca yaklaşık 1.000 liralık avantaj oluyordu hepsiburadadan aldım o yüzden. Birde samsung da sıkıntı oluyordu ya 0.01 kuruşa 3 aylık koruma paketi verdikleri için vergi indiriminden yararlanamamaıştı bazıları aynı sorun olur diye endişelenmiştim. Teşekkür ederim yinede.huaweinin siteden al aynı fiyat uzatılmış garanti 6 ay ekran garantisi falan var