A_TURAN_A
80+ Bronze
teşekkür ederim hocam bunu aldım klavyesi de varmış birde kulaklık hediyeliymişHem vergi indirimine dahil hem de 2 ay erteleme var. Bu da alınabilir.
teşekkür ederim hocam bunu aldım klavyesi de varmış birde kulaklık hediyeliymişHem vergi indirimine dahil hem de 2 ay erteleme var. Bu da alınabilir.
Onlar faturaya dahil ise vergi indirimi olmaz. Sadece tablet olması lazım faturada.teşekkür ederim hocam bunu aldım klavyesi de varmış birde kulaklık hediyeliymiş![]()
fatura da olursa yeni düzenlenmiş fatura talep edersem düzeltiyorlar.Onlar faturaya dahil ise vergi indirimi olmaz. Sadece tablet olması lazım faturada.
.huaweinin siteden al aynı fiyat uzatılmış garanti 6 ay ekran garantisi falan varfatura da olursa yeni düzenlenmiş fatura talep edersem düzeltiyorlar.
hepsiburada yanında 800 liralık bluetooth kulaklık veriyormuş birde nays ile alınca yaklaşık 1.000 liralık avantaj oluyordu hepsiburadadan aldım o yüzden. Birde samsung da sıkıntı oluyordu ya 0.01 kuruşa 3 aylık koruma paketi verdikleri için vergi indiriminden yararlanamamaıştı bazıları aynı sorun olur diye endişelenmiştim. Teşekkür ederim yinede.huaweinin siteden al aynı fiyat uzatılmış garanti 6 ay ekran garantisi falan var