Neler Yeni

Yetkili servis çivi giren lastiği tamir eder mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
Arkadaşlar selamlar aracımın lastiğine çivi girdi ve yaptırmak istiyorum fakat aracım halihazırda garantili yetkili servis dışında da bir yere götürmekten çekiniyorum. Lastik tamiri yapar mı sizce yetkili servis? Sizce ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı
Arkadaşlar selamlar aracımın lastiğine çivi girdi ve yaptırmak istiyorum fakat aracım halihazırda garantili yetkili servis dışında da bir yere götürmekten çekiniyorum. Lastik tamiri yapar mı sizce yetkili servis? Sizce ne yapmalıyım?
Lastik tamiri yüzünden garanti bozulmaz. Herhangi bir lastikçiye giderek tamir ettirebilirsiniz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yetkili servis lastik tamir eder. Hatta sanayideki herhangi bir lastikçiden daha özenli lastiği janttan söker takar ama 4 katı fiyat alır. Sanayi ucuzdur ama özensizdir. Lastiği söküp takarken jantı çizebilir.

Top Bottom