Yıl başı kampanyası olur mu?

Swerch

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar operatörler de yılbaşı kampanyası olur mu turkcell faturali kullanıyordum yeni bitti süresi faturalı hat için vodafone ucuzdu biraz zam yapmış genel olarak indirim gelir mi diye soracaktım beklemeli miyim yıl sonuna kadar ?

Kasım ayında vodafone 100tl ye 10gb 1000dk paket verdi. (Türkcell'den vodafone'ye geçtim bu paketten dolayı)
Türkcell ve Türk telekom hiç bir şey yapmadı.
Yılbaşında vodafone gene iyi bir kampanya yapar ama takip etmek lazım.
Türkcell kampanyalı hali bile çok pahalı oluyor(Sanki diğer oparatörlerin üstüne bir şey katıyorlar da 3 yıl geçirdim lanet olsun böyle operatöre)
Türk Telekom da bazen güzel şeyler çıkarıyor yılbaşında da çıkarabilir.

Türkiyenin tekelleşmiş 3 tane kan emici operatörü maalesef öngörülemiyor. Adında Türk olan operatörler Türk halkının kanını emerek ayakta kalıyor maalesef.

Kasım ayında vodafone 100tl ye 10gb 1000dk paket verdi. (Türkcell'den vodafone'ye geçtim bu paketten dolayı)
Türkcell ve Türk telekom hiç bir şey yapmadı.
Yılbaşında vodafone gene iyi bir kampanya yapar ama takip etmek lazım.
Türkcell kampanyalı hali bile çok pahalı oluyor(Sanki diğer oparatörlerin üstüne bir şey katıyorlar da 3 yıl geçirdim lanet olsun böyle operatöre)
Türk Telekom da bazen güzel şeyler çıkarıyor yılbaşında da çıkarabilir.

Türkiyenin tekelleşmiş 3 tane kan emici operatörü maalesef öngörülemiyor. Adında Türk olan operatörler Türk halkının kanını emerek ayakta kalıyor maalesef.
cok dogru dıyorsunuz bısey yapamamamızda can sıkıcı devletı devlete sıkayet eder gıbı bı ıse gırıo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlam tarifeli yaparlar bence
ozaman beklıyeyım bıraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,140
Üyeler
188,206
Son üye
Rude_b34rd