Parfüm en basitiKendi aramızda yılbaşı çekilişi yaptık banada bir kız arkadaş çıktı ne alabilirim yardım edin
Öneri varmıParfüm en basiti
Parfüm bana kalırsa biraz riskli olur, hangi tarz kokulardan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorsun ayrıca parfümde bulunan bazı maddelere alerjisi varsa, durduk yere başına iş alırsın. bence mantıklı olan atkı,bere,eldiven,kar küresi,kupa tarzı şeylere yönelmen bence daha sağlıklı.Öneri varmı
Bütçen nedir?Kendi aramızda yılbaşı çekilişi yaptık banada bir kız arkadaş çıktı ne alabilirim yardım edin
Sevdiği bi yazar varsa onun kitaplarından alabilirsin. Tabii bunun için arkadaşınla konuşman lazım şu yazarı sever misin? bu kitabı okudun mu?. Bundan dolayı'da hediye anlaşılır ama en azından win win olmuş olur.Parfüm bana kalırsa biraz riskli olur, hangi tarz kokulardan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorsun ayrıca parfümde bulunan bazı maddelere alerjisi varsa, durduk yere başına iş alırsın. bence mantıklı olan atkı,bere,eldiven,kar küresi,kupa tarzı şeylere yönelmen bence daha sağlıklı.
Hem o hem de parfümü yanlış anlayan tiplemeler var. "Pis mi kokuyorum ondan mı aldın" diye triplere girmişti zamanında benim sınıftan biriParfüm bana kalırsa biraz riskli olur, hangi tarz kokulardan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorsun ayrıca parfümde bulunan bazı maddelere alerjisi varsa, durduk yere başına iş alırsın. bence mantıklı olan atkı,bere,eldiven,kar küresi,kupa tarzı şeylere yönelmen bence daha sağlıklı.
300-400 tlBütçen nedir?
Örnek olması için attım o paraya bu tarz markalardan bir şey bulursan alabilirsin.300-400 tl
Haklısın hocam alerjisi varsa başıma iş çıkarParfüm bana kalırsa biraz riskli olur, hangi tarz kokulardan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorsun ayrıca parfümde bulunan bazı maddelere alerjisi varsa, durduk yere başına iş alırsın. bence mantıklı olan atkı,bere,eldiven,kar küresi,kupa tarzı şeylere yönelmen bence daha sağlıklı.
Ck obsessionÖneri varmı