Yılbaşı indirimleri hakkında

Reaksiyon skoru
128
Selamlar bildiğiniz üzere Trendyol yılbaşı bindirmine girdi.Klasik artık fiyatlar aynı nası indirim oluyorsa :D Asıl sorum hepsiburada,gittigidiyor,n11 vs indirime ne zaman girer? Bilginiz varmı

hocam aslında bu uygulamalardaki indirim olayı ana firmanın kar yüzdesini düşürmesi yani fiyat arttıkça indirim artıyor tabi 100 tl lik ürüne 599 tl den düştü diyebiliyorlar fakat 100 tl lik bir üründe 10 15 lira indirim güzel bir indirimdir bence yılbaşı indirimleri ise 23 24 25 diye biliyorum hatalıysam kusura bakmayın

hocam aslında bu uygulamalardaki indirim olayı ana firmanın kar yüzdesini düşürmesi yani fiyat arttıkça indirim artıyor tabi 100 TL lik ürüne 599 TL den düştü diyebiliyorlar fakat 100 TL lik bir üründe 10 15 lira indirim güzel bir indirimdir bence yılbaşı indirimleri ise 23 24 25 diye biliyorum hatalıysam kusura bakmayın
Estağfurullah,Trendyol başladıda bide diğer sitelere bakalım dedim :D Acaba onlar ne zaman giriyor diye bir sormak istedim

İnşallah birde şeye takıldım Abdullah abi çıkarana kadar indirimler biter ve çıkardığı sistem bana uymazsa ondanda korkuyorum.
öyle bi sıkıntı olmaz hocam indirim zaten her zaman bir bahaneyle var :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,348
Üyeler
189,068
Son üye
emre21_
Geri