Neler Yeni

Yılbaşı oldu telefon acilmadi !!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Yılmaz
Yilbasi oldu hatti taktim telefona bi gidip geldi ama hala sinyal yok diyor yd15 pro nasil oluyo bilen varmi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Arda Teksin
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bertuğ Yağız İRFAN
IMEI sorgulat beni mki öyle gelmişti

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O nasil oluyor ya 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi ya yilbasi diyolardi 20 dk uzun bi süre skfkskfkskdskfkskdks
Sen bana ver telefonu bekleme boşuna, kendine TR'den al hemen kullanmaya başla :D

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Anıl G
8 ay değil 4 ay açılacak zaten uğraşmaya rezilliğe değmez :D

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
8 ay değil 4 ay açılacak zaten uğraşmaya rezilliğe değmez :D
Bu bilgi nereden geliyor?

Benim cihazım tr pasaport kayıtlı yılbaşında tüm simlere kullanımı açılacaktı ama her sene olduğu gibi gecikecek muhtemelen 5-10 güne anca tüm cihazlar açılmış olur.

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Anıl G
Bu bilgi nereden geliyor?

Benim cihazım tr pasaport kayıtlı yılbaşında tüm simlere kullanımı açılacaktı ama her sene olduğu gibi gecikecek muhtemelen 5-10 güne anca tüm cihazlar açılmış olur.
e görürüsn her yıl gelen her güncelleme ETP'YE Sızıyor kullanıcılarına böyle bilgi veriyoruz kaynak ? - yoo? - ne alaka kardeşim? diyorlar 10 gün sonra yasa çıkınca patlıyorlar hacı bizde sıkıldık da az şu etp yi takip edin facebook'da 4 ay açık kalacak artık 2 sim girişi + e sim olsa bile geçmiş olsun.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
e görürüsn her yıl gelen her güncelleme ETP'YE Sızıyor kullanıcılarına böyle bilgi veriyoruz kaynak ? - yoo? - ne alaka kardeşim? diyorlar 10 gün sonra yasa çıkınca patlıyorlar hacı bizde sıkıldık da az şu etp yi takip edin facebook'da 4 ay açık kalacak artık 2 sim girişi + e sim olsa bile geçmiş olsun.
Valla dediğinin doğru olduğunu düşünmesem de sana hak verdiğim kısım şu bizim ülkemizde bi yasaya güvenip de yd telefon kullanılmaz. Ülkeye gelen yabancıların kullanabilmesi için mecburen bir süre açık kalacak bu cihazlar ama ona da her an kısıtlama gelebilir. Ne olacağı belli olmayan bir yerde yaşıyoruz sonuçta.. Cihazım yd olmadığından çok da takip ettiğim bir konu da değil tek seferlik bir şey benimki.

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Anıl G
Valla dediğinin doğru olduğunu düşünmesem de sana hak verdiğim kısım şu bizim ülkemizde bi yasaya güvenip de yd telefon kullanılmaz. Ülkeye gelen yabancıların kullanabilmesi için mecburen bir süre açık kalacak bu cihazlar ama ona da her an kısıtlama gelebilir. Ne olacağı belli olmayan bir yerde yaşıyoruz sonuçta.. Cihazım yd olmadığından çok da takip ettiğim bir konu da değil tek seferlik bir şey benimki.
bu arada pp kardeşliği (kafam güzelken yazdım hacı çok anlaşılır cümle olmamış kusura bakma)

ARDELENO

80+ Bronze
bir hafta içinde kesin açılır diye bir şey yok. operatörlerle ilgili bir durumda değil. btk imei numarasını kapatıyor. açılması 15-20 gün de sürebilir 5 gün de sürebilir. ama yurtdışı cihaz kullanımı çok arttı. yeni bir düzenleme gelmeden bu yılı da atlatabilirsek iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,467
Üyeler
165,536
Son üye
efe cr
Top Bottom