Neler Yeni

Yılbaşı'na özel Sistem gelecek mi❓❓

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Mehmetcan İvrendi
galiba özelleştirme kısmını okumamışsın hocam anakartı b650m rami de kingston 5600mhz cl36 olanı seçtim . Gpuya diyecek bir şeyim yok onda haklısın
Hocam asıl siz demek istediğimi anlamadınız ben O saf fiyatı Tabi 33K'ya Bu özellikler ile alınmaz dedim zaten özelleştirmeler ile beraber 35K hatta daha fazla bile oluyordur o fiyata RX 7800XT sistem alınır yani özellestirme olmadan bile fiyatı haketmeyen şey özelleştirmeden sonrada fiyatını hak etmez genelde çünkü zaten oahal8yken daha pahalı yaparsınoz

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Hocam asıl siz demek istediğimi anlamadınız ben O saf fiyatı Tabi 33K'ya Bu özellikler ile alınmaz dedim zaten özelleştirmeler ile beraber 35K hatta daha fazla bile oluyordur o fiyata RX 7800XT sistem alınır yani özellestirme olmadan bile fiyatı haketmeyen şey özelleştirmeden sonrada fiyatını hak etmez genelde çünkü zaten oahal8yken daha pahalı yaparsınoz
doğrudur ben amd gpu almak istemediğinizi düşündüğüm için o fiyat bandında bu alınabilir demek istedim. kendi açtığım konuda da 4060ti okadar verilmez dediler 2. ele bir bakıyorum şuan

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Mehmetcan İvrendi
doğrudur ben amd gpu almak istemediğinizi düşündüğüm için o fiyat bandında bu alınabilir demek istedim. kendi açtığım konuda da 4060ti okadar verilmez dediler 2. ele bir bakıyorum şuan
Hocam 2.elde 36K'ya garantiki temiz ve kakiteki markaya sahip ve iyi özelliklere sahip R5 7500F /RTX 4070 Süper bir sistem toplayabilirsiniz çok rahat

Top Bottom