Vento değil buGeliyor ama abartmayın derim sonra çok üzülüyorsunuz size tavsiye beklentiyi düşük tutun yüksek bişey gelirse sevinirsiniz test edildi onaylandı
Vento değil buGeliyor ama abartmayın derim sonra çok üzülüyorsunuz size tavsiye beklentiyi düşük tutun yüksek bişey gelirse sevinirsiniz test edildi onaylandı
Evet bitfenix nova meshVento değil bu
Kredi kartı şu zamana kadar kullanmayan benKredi kartı limitlerim yüksek ama ödemeye gelince totoya giriyor
aynı anda 20 kişiyle ertesi gün satışını yapacaklar hazır bi şekilde bekliyodur800 Stok varmış bu sefer herkes rahatça alır artık bunu da alamayan ne bilim internetini vs sorgulasin bence 800 olduğu için 4060 veya 3060ti filan olabilir stoklar bitsin diye koyulabilir iyi bir fiyata çıkacaksa 3000 serisi ağırlık basıyor bence
Kredi kartını bilinçli kullanırsan avantaj diğer türlü bataktırKredi kartı şu zamana kadar kullanmayan ben
Ben kullanıyorum nakit taşımıyorum fazla vadesiz hesabıma atıyorum Kredi kartı ile alışveriş yapıyorum vadesiz den 40 gün sonra çekiyor faiz yok günü gelince ödersen böyle böyle limitlerim yüksek oluyor Amazon dan vatandan benzeri yerlerden faizsiz alışveriş yapıyorum taksitli kredi kartını iyi kullanırsan iyi bişey ama kullanmasını bileceksinKredi kartı şu zamana kadar kullanmayan ben
Abdullah abi çıkarıyor kötü olamaz zaten de. Genel olarak psu fln sağlam bir kasa mı ?Evet bitfenix nova mesh
İkisi de kaliteli alanında fiyat performans ürünlerAbdullah abi çıkarıyor kötü olamaz zaten de. Genel olarak psu fln sağlam bir kasa mı ?
Acaba hangi siteye yapıldı bu hangi panoKredi kartı taksitlerini tamamladım 40k limit hazır,
Adres, kredi kartı bilgiler panoya kopyalandı,
Sanal kart limiti oluşturuldu,
Gönderin gelsin cengaveri
Acaba hangi siteye yapıldı bu hangi pano