Neler Yeni

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

erdi1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
DanteBrasi
hocam şöyle yaparsın itopya vb tüm sitelere kayıtolup kart bilgilerini kayıt ettirirsin alırken hızlıca alırsın yani bunun başka çözüm yolu yok yada çok daha hızlı bir internetin olacak
Kart bilgilerini nasil kayit ettiriyoruz bulamadim ornegin itopyadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Hamza Kızılay
Direk linkde gekiyor diye biliyorum kral
Peki hangi site bellimi direk adres kart girelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya hangi siteler olabilir direk kayıt olalim

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic

Enco

80+ Silver
kasa da itopyada mevcut

fear02

80+
Ben kullanıyorum nakit taşımıyorum fazla vadesiz hesabıma atıyorum Kredi kartı ile alışveriş yapıyorum vadesiz den 40 gün sonra çekiyor faiz yok günü gelince ödersen böyle böyle limitlerim yüksek oluyor Amazon dan vatandan benzeri yerlerden faizsiz alışveriş yapıyorum taksitli kredi kartını iyi kullanırsan iyi bişey ama kullanmasını bileceksin
hocam faizsiz amazon gibi yerlerden alışveriş hangi kredi kartlarıyla yapılıyor. Mesela ben 25 k bir bilgisayar alsam 6 ay ödemeli faizsiz olur mu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam faizsiz amazon gibi yerlerden alışveriş hangi kredi kartlarıyla yapılıyor. Mesela ben 25 k bir bilgisayar alsam 6 ay ödemeli faizsiz olur mu
Amazon da bazı ürünlerde iş Bankası kartına 9 taksit veriyor daha yeni anneme süpürge aldım 3500 tl ye 9 taksit ama oralarda hazır sistem alınmaz laptop vs olabilir itopya vb gibi yerlerde de faiz uygulanıyor faiz oranları da ciddi seviyede

06turkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa

kasa psu ssd 3 u birden sadece itopyada stokta.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben 7500f ,4060 ti + 2k monitör bekliyorum
Fiyat 30K
Dediğin sistemin sadece kasa fiyatı 30k civarında çıkıyor piyasa da aşağı yukarı monitör de eklersen 35/37k ya kadar çıkar dediğin fiyat mümkün değil yani birde 1080p olursa bu fiyatlara gelir 2k olunca 40k yi gözden çıkar

Top Bottom